Doliu. Rudel Obreja a murit
Doliu. Rudel Obreja a murit
Exclusiv Sport Ultima Ora

DOLIU. A murit Rudel Obreja. Fostul președinte al Federației de Box avea 57 de ani. Lucian Bute este dărâmat

Doliu în boxul românesc, după ce, Rudel Obreja, fostul președinte al federației Române de Box, a murit la vârsta de 57 de ani.

Născut pe 6 august 1965, la Galați, Obreja a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondialul din 1989 și cu argint la Europeanul din 1989.

De asemenea, a fost multiplu câștigător al Centurii de Aur și al titlului național.

În luna iulie a anului trecut, Rudel Obreja a fost lăsat să plece de la Penitenciarul Jilava, timp de trei luni, pentru a se trata, însă starea acestuia s-a agravat, iar în cele din urmă a decedat.

„Drum lin, Rudel Obreja! Fostul campion dinamovist Rudel Obreja s-a stins astăzi din viață, la vârsta de 57 de ani.

Anunțul a fost făcut de familia sa”, au transmis cei de la CS Dinamo.

Obreja fusese condamnat în 2018 la 5 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”.
Lucian Bute, șocat de moartea lui Obreja
Lucian Bute, șocat de moartea lui Obreja

Lucian Bute, dărâmat după moartea lui Rudel Obreja. Ce mesaj a postat la aflarea teribilei vești

Lucian Bute (43 de ani), fostul campion mondial la categoria supermijlocie, a reacționat după ce a aflat că Rudel Obreja a decedat la vârsta de 57 de ani.

La scurt timp după ce s-a aflat că Rudel Obreja a decedat, Lucian Bute a reacționat pe rețelele de socializare. Acesta și-a exprimat durerea pentru pierderea fostului președinte al Federației Române de Box.

„Cu durere în suflet am aflat că Rudel Obreja a trecut în neființă. Rudel a fost lângă mine în boxul amator și cel profesionist! Dumnezeu să-l odihnească în pace, drum lin Rudel Obreja! Sincere condoleanțe familiei”, a scris Lucian Bute pe pagina sa de Facebook.

Rudel Obreja a aflat că suferă de cancer în perioada în care se afla în spatele gratiilor, iar acesta a dus o luptă lungă cu autoritățile pentru a primi acceptul să se trateze în străinătate. 

În aprilie 2022, fostul președinte al FRF a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”, iar în iulie a fost lăsat să plece de la Penitenciarul Jilava pentru trei luni, pentru a se trata, însă starea acestuia s-a agravat și a pierdut lupta cu boala necruțătoare care l-a măcinat în ultimele luni.

 

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.