Doi copii mușcați de urs la Sbiu. Fiara a fost fugărită de câini 1
Ultima Ora Breaking News Prezidențiale 2019 Social

Doi copii mușcați de urs la Sbiu. Fiara a fost fugărită de câini

Doi copii care se aflau împreună cu tatăl lor pe un câmp din localitatea Hosman, județul Sibiu, au fost atacați și mușcați de un urs care a ajuns la ei fugărit de o haită de câini. Copiii, cu răni minore, au primit îngrijiri la spital și au putut pleca acasă.

Un bărbat a sunat, vineri seara, Secția 3 Poliție Rurală Agnita, din județul Sibiu, anunțând că cei doi copii ai săi au fost atacați de un urs, la 500 de metri distanță de localitatea Hosman, unde aveau un saivan și îngrijeau animalele.

Tatăl și-a dus fata de 16 ani și băiatul de 9 ani la spital, unde medicii le-au acordat primele îngrijiri medicale, apoi au fost lăsați să plece acasă, cu tratament.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că ursul care a atacat era fugărit de o haită de câini, iar după ce i-a atacat copiii a fugit înapoi în pădure.

Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu a fost sesizat în acest caz pentru pentru aplicarea măsurilor legale în astfel de cazuri.

În urmă cu o săptămână, un urs a fost filmat în cel mai mare parc din municipiul Sibiu, aflat aproape de zona centrală. După ce a fost căutat timp de mai bine de 48 de ore, jandarmii s-au retras, fără să fi găsit animalul, care, cel mai probabil, s-a retras în pădure.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.