Doi adolescenţi, care au furat un rucsac cu 60.000 de lei din vestiarul unei săli de fitness din București au fost reținuți 1
Social Ultima Ora

Doi adolescenţi, care au furat un rucsac cu 60.000 de lei din vestiarul unei săli de fitness din București au fost reținuți

Doi adolescenţi, de 16 şi 17 ani, care au furat un rucsac cu 60.000 de lei din vestiarul unei săli de fitness din Sectorul 2 au fost reţinuţi.

”Sâmbătă, 30 iulie, poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 8 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reţinut doi tineri, de 16, respectiv 17 ani, bănuiţi de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat, în Sectorul 2 al Capitalei”, a transmis, duminică, Poliţia Capitalei.

Cercetările au fost declanşate la data de 29 iulie, când Secţia 8 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că i-au fost sustrase mai multe bunuri, printre care şi suma de aproximativ 60.000 lei, din vestiarul ce era asigurat cu cheie, în timp ce se afla într-o sală de fitness din Sectorul 2.

”Din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta ar fi fost comisă de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 16 şi 42 de ani, care ar fi pătruns în vestiarul sălii de fitness şi ar fi forţat butucul uşii de acces de la cutia în care erau depozitate bunurile persoanei vătămate, de unde ar fi sustras un rucsac ce conţinea aproximativ 60.000 de lei. În data de 30 iulie a.c., au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, în urma cărora au fost depistaţi şi conduşi la audieri cei 2 tineri de 16 şi 17 ani”, a mai precizat sursa citată.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 8 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.