DOCUMENT OFICIAL. Iată cauza morții lui Ilie Balaci
Ultima Ora Sport

DOCUMENT OFICIAL. Iată cauza morții lui Ilie Balaci

DOCUMENT OFICIAL. Iată cauza morții lui Ilie Balaci
Ilie Balaci, marea legendă a fotbalului românesc, decedat duminică la numai 62 de ani la Craiova, a murit din cauza unei insuficiențe cardio-respiratorii. Balaci a fost înmormântat ieri la Craiova, iar mai mult voci au susținut că ar fi fost ceva probleme legate de decesul său, fapt ce a determinat Ministerul Sănătății să demareze o anchetă.

Potrivit documentului incheiat de cei de la medicina legală după autopsie sunt clare: Insuficiență cardio-respiratorie.

„În jurul orei 9,40, a fost anunţat apelul la 112. Imediat, la locuinţa de familie a fotbalistului s-a deplasat un echipaj cu medic de la SAJ Dolj, care a găsit victima în stop cardio-respirator. Ulterior, s-a luat decizia de a mai trimite în sprijin la caz încă un echipaj SMURD cu medic. După executarea timp de mai multe zeci de minute a manevrelor de resuscitare (conform protocolului medical), a fost declarat decesul fotbalistului”, au anunţat cei de la ISU Dolj.

DOCUMENT OFICIAL. Iată cauza morții lui Ilie Balaci 1

Sursă foto : stiripesurse.ro

Înainte de sosirea ambulanței, Ilie Balaci i-a cerut mamei sale să îi facă un ceai cu lămâie, pentru că se simțea rău. Mama marelui fotbalist a plecat să cumpere lămâi, iar când s-a întors și-a găsit fiul întins pe jos.

Ilie Balaci a câştigat trei titluri de campion al României şi patru Cupe ale României cu Universitatea Craiova, echipă pentru care a evoluat în cea mai mare parte a carierei.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.