Direcția de Sănătate Publică a închis ștrandul din Capitală unde 10 persoane au fost intoxicate cu clor 1
Direcția de Sănătate Publică a închis ștrandul din Capitală unde 10 persoane au fost intoxicate cu clor
Ultima Ora Social

Direcția de Sănătate Publică a închis ștrandul din Capitală unde 10 persoane au fost intoxicate cu clor

Direcția de Sănătate Publică București a informat Ministerul Sănătății că a fost suspendată activitatea ștrandului Moghioroș pentru a fi efectuate verificări, după ce șase copii și patru adulți au ajuns la spital pentru că ar fi fost intoxicați cu clor, conform mediafax.ro

Ministerul Sănătății anunță că a fost informat de DSP București cu privire la suspendarea activității ștrandului Moghioroș până la remedierea deficiențelor constatate.

„În urma sesizării Poliției sector 6 cu privire la intoxicația cu clor a mai multor persoane, printre care și copii, inspectorii sanitari au efectuat în această după-amiază un control la unitatea de agrement și au prelevat mai multe probe de apă din bazinele existente”, informează Ministerul Sănătății.

Până la un rezultat final și remedierea pompei de distribuire a clorului, inspectorii DSPMB au decis suspendarea activității acestei unități, arată sursa citată.

Șase copii și patru adulți care se aflau la un ștrand din Capitală au fost transportați la spital, luni, după ce au spus că se simt rău.

Autospeciala CBRN a efectuat măsurători și a depistat o depășire a valorilor de clor în camera de clorare, însă nu și în aerul din jurul bazinului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.