Dennis Man a ajuns la spital după meciul tricolorilor. Accidentare serioasă pentru fotbalistul lui FCSB 1
Dennis Man a ajuns la spital după meciul tricolorilor. Accidentare serioasă pentru fotbalistul lui FCSB
Ultima Ora Sport

Dennis Man a ajuns la spital după meciul tricolorilor. Accidentare serioasă pentru fotbalistul lui FCSB

România U21 a înregistrat a doua victorie consecutivă în grupa 8 de calificare la Campionatul European din 2021. „Tricolorii” lui Mirel Rădoi au câștigat, scor 3-0, meciul de la Voluntari, cu Irlanda de Nord, însă partida a avut și un moment de panică maximă.

În minutul 38, Dennis Man a fost lovit cu capul de goalkeper-ul irlandez, Conor Hazard, în gură, în apropierea careului mare. Atât jucătorul român, cât și portarul au rămas, timp de trei minute, întinși pe gazon. Amândoi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Portarul a fost eliminat, iar Man a continuat partida până în minutul 69, când a fost înlocuit cu jucătorul echipei Dinamo, Mihai Neicuțescu.

La finalul meciului, Dennis Man ar fi fost transportat cu o amubulanță la spitalul Elias din București, pentru că ar fi acuzat o stare de amețeală. Site-ul fanatik.ro notează că jucătorul formației FCSB ar fi spus că este amețit și are dureri de cap. Atacantul în vârstă de 21 de ani s-a ales cu un pomete umflat şi buza spartă.

La spital a ajuns și portarul oaspeților, care a acuzat stare de rău, după lovitura cu Man.

„M-am temut, să fiu sincer, mai mult pentru Dennis decât pentru portarul lor, era normal. Îmi pare rău pentru portar pentru că acum înțeleg că este la spital, i s-a făcut rău, sper să nu fie nimic grav.

Dennis are și el, i s-a spart buza și a trebuit să fie cusut destul de rău. Mă bucur că e sănătos”, a spus Mirel Rădoi, la finalul mecului, în cadrul conferinței de presă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.