De Ziua Mondială a Sănătății Orale 2021, Mars Wrigley reamintește că mestecatul gumei fără zahăr ajută la sănătatea orală 3
Social Ultima Ora

De Ziua Mondială a Sănătății Orale 2021, Mars Wrigley reamintește că mestecatul gumei fără zahăr ajută la sănătatea orală

20 martie marchează ziua Mondială a Sănătății Orale, o inițiativă a Federației Dentare Internaționale cu scopul de a oferi populației informația, instrumentele și încrederea pentru o mai bună igienă orală.

În calitate de susținător global al acestei inițiative, Mars Wrigley educă și încurajează populația spre adoptarea unor obiceiuri care să conducă la o mai bună igienă orală, folosind, de exemplu, guma de mestecat fără zahăr care ajută la menținerea sănătății dinților.

O meta-analiză realizată de King’s College din Londra în 2019, considerată cea mai robustă analiză sistematică a eficienței gumei de mestecat fără zahăr în igiena orală, relevă faptul că mestecatul gumei fără zahăr ar putea reduce semnificativ cariile.

Mars Wrigley se alătură astfel efortului global de susținere a sănătății orale și îți reamintește să ai grijă de igiena ta orală, chiar dacă nu esti acasă, folosind produsul original de îngrijire: guma de mestecat fără zahăr. Este dovedit faptul că mestecatul gumei fără zahăr ajută la neutralizarea acizilor.

De Ziua Mondială a Sănătății Orale 2021, Mars Wrigley reamintește că mestecatul gumei fără zahăr ajută la sănătatea orală 4

Luna aceasta se împlinește, de asemenea, un an de la data la care angajații din domenii non-esențiale au început să lucreze de acasă.

Deși munca de acasă aduce multe beneficii, în ceea ce privește igiena orală, Organizația Mondială a Sănătății atrage atenția că pandemia a dus la o creștere globală a problemelor dentare, aproximativ 3.5 miliarde de oameni din lume necesitând intervenții dentare.

Mai mult, OMS raportează că între 5 și 10% din bugetele de sănătate din țările industrializate sunt cheltuiți pentru tratarea cariilor dentare.

Menținerea concentrării reprezintă o provocare continuă atunci când lucrezi de acasă, iar mestecatul gumei te ajută, lucru reconfirmat de studii științifice recente.

Cercetările din ultimii ani au demonstrat faptul că mestecatul gumei contribuie la relaxarea mentală și fizică, iar oamenii se simt mai motivați când lucrează, ceea ce duce la o creștere a productivității.

De mai bine de un secol, Mars Wrigley este o autoritate în domeniul gumei de mestecat, adunând informații despre modalitățile în care oamenii au utilizat guma de-a lungul anilor, în timp ce aromele și forma gumei au evoluat, dar și despre motivele pentru care guma de mestecat este încă relevantă pentru consumatorii de astăzi.

De la beneficiile pentru igiena orală, la susținerea bunei dispoziții, mestecatul gumei fără zahăr poate fi, de asemenea, un instrument de îngrijire personală și mulți oameni au adoptat-o ușor în rutina lor zilnică.

Mars în România

Mars a intrat pe piața din România în 1994. Din 2016, filiala din România este organizată sub umbrela Mars Multisales Central Europe, care include și piețele din Ungaria, Cehia, Slovacia.

Cu 540 de angajați (denumiți Asociați), organizația din Europa Centrală operează în prezent în trei categorii: dulciuri (ciocolată, gumă & bomboane), food (orez și sosuri) și hrană pentru animale.

Mai mult, Mars operează în regiune două dintre cele mai mari fabrici ale sale în aceste segmente, incluzând o fabrică în Csongrád-Bokros Ungaria, care produce mâncare uscată și recompense pentru animale și, de asemenea, o facilitate de producție pentru dulciuri fără ciocolată care include și centrul de dezvoltare pentru dulciuri din Poříčí nad Sázavou din Republica Cehă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.