Un deputat PNL face plângere penală împotriva Jandarmeriei! „Au ridicat în mod abuziv protestatarii anti-PSD
Ultima Ora

De ce i-au arestat: ”Pentru Liviu Dragnea, frica e foarte mare. S-a ajuns mai rău ca pe vremea lui Ceauşescu”

„Trei jandarmi m-au însoţit când am ieşit la fumat. S-a ajuns mai rău ca pe vremea lui Ceauşescu. Cred că le-a fost frică, se adunaseră vreo 80 de oameni la Topoloveni. Luasem nişte foi pe care scrisesem „NIMIC” , viceprimarul de la Topoloveni m-a înjurat şi apoi s-a dat ordinul să ne reţină. Pentru Liviu Dragnea, frica e foarte mare, el nu se aştepta ca la Topoloveni, care e fief PSD, să găsească cetăţeni care să fie împotriva lui, asta e clar. De aici a şi plecat probabil ordinul şefului jandarmilor, să ne ia la secţia de poliţie, ca să nu degenereze lucrurile şi să se adune mai multă lume”, a declarat Traian Paparete pentru Adevărul.

El susține că a fost urcat în dubă deși avea ecuson de presă, fiind corespondent Rezistența TV.

” Jandarmii au acţionat la ordinul domnului locotenent-colonel Lupu, care a zis: „Ia-l şi pe ăsta”. M-au ţinut la Poliţia Topoloveni până când a plecat Dragnea de la Primărie. Mi-au zis că trebuie să mă verifice la Europol. Nu mi-au justificat în vreun fel motivul pentru care m-au reţinut mai bine de o oră şi jumătate. Le-am dat buletinul meu încă dinainte de a mă reţine. Nu mi-au dat vreo amendă. Celorlalţi protestatari le-a dat drumul mai devreme puţin, fără să îi amendeze”, a mai declarat Paparete.

 

Protestatarii care manifestau la Topoloveni împotriva PSD, în timpul unei vizite a lui Liviu Dragnea în localitate, au fost cu toții ridicați de jandarmi, băgați în dube și duși la poliție, anunță publicația locală știridepitești.ro.

Nu mai puțin de zece protestatari au fost ridicați de jandarmi pentru simplul motiv că manifestau pașnic împotriva lui Liviu Dragnea.

Oamenii au fost luați pe sus în momentul în care au afișat un banner pe care scria ”Țara n-a votat hoția!!! Voi nu sunteți România!”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.