De ce a fost adus Gheorghe Dincă la București. Care este explicația polițiștilor 1
Avocatul familiei Luizei contrazice. Nu au cerut daune morale
Ultima Ora Justiție

De ce a fost adus Gheorghe Dincă la București. Care este explicația polițiștilor

Mihai Untaru, fost ofiţer de poliţie, a explicat la Digi24 că aducerea lui Gheorghe Dincă la Bucureşti, la Spitalul Penitenciar Jilava, este o mişcare tactică a procurorilor, pentru a-l scoate din sfera de influenţă locală.

În legătură cu rezultatele expertizelor aşteptate de la IML şi ale cercetărilor care s-au reluat vineri la Caracal, Mihai Untaru a declarat că acestea pot schimba linia de anchetă sau o pot păstra aşa cum e în prezent.

„Mutarea lui Gheorghe Dincă spre Bucureşti, supunerea unei analize după ce a reclamat că a fost lovit, dar şi unei evaluări psihiatrice necesare, reprezintă o mişcare tactică. Înţelegem că s-a făcut şi o schimbare la vârful comenzii grupei de cercetare. S-a încercat astfel, ca măsură, ieşirea de sub sfera de influenţă din zona respectivă şi îndepărtarea efectului de siguranţă pe care îl avea Dincă la momentul respectiv.

Mişcarea făcută de procurori aducându-l la Bucureşti l-a rupt de ce înseamnă zona Oltului, unde se bănuia că avea oarece conexiuni şi sub segmentul direcţiei că ar putea face parte dintr-un grup organizat. Fiind rupt şi dus la Bucureşti i s-a luat elementul de siguranţă”, a explicat Mihai Untaru.

În sprjinul acestei explicaţii, Mihai Untaru a adus ca argument faptul că fiecare judeţ are un serviciu de medicină legală.

„Transportul lui aici a fost exact şi de a-l rupe de aceste sfere de influenţă”, a conchis fostul ofiţer de poliţie.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii