Dat afară de la CFR, Dan Petrescu a primit titlul de Cetăţean de Onoare al Judeţului Cluj - "Clujean de Onoare" 5
Sport Ultima Ora

Dat afară de la CFR, Dan Petrescu a primit titlul de Cetăţean de Onoare al Judeţului Cluj – „Clujean de Onoare”

Fostul internaţional Dan Petrescu, până de curând antrenor al echipei de fotbal CFR Cluj, a primit, marţi, în cadrul unei ceremonii, titlul de Cetăţean de Onoare al Judeţului Cluj – „Clujean de Onoare”, din partea Consiliului Judeţean (CJ) Cluj.

„Este un moment special din viaţa mea. Rar mi s-a întâmplat să fiu atât de emoţionat, dar sunt onorat să mă aflu aici. În afara succeselor pe care le-am avut pe teren împreună cu jucătorii, poate succesele cele mai mari au fost în afara terenului, unde am cunoscut nişte oameni fantastici.

Mă gândesc la persoanele care au stat lângă mine şi la bine, şi la rău – domnii Ioan Rus, Cristi Panin, Neluţu Sabău, Emil Boc -, care m-a încurajat când eram în spital cu coronavirus.

Nu în ultimul rând, la domnul Alin Tişe, care s-a gândit la mine să-mi înmâneze această diplomă de cetăţean de onoare”, a declarat Dan Petrescu.

”Bursucul”, a câştigat cu CFR Cluj trei titluri consecutive de campioană a României.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii