REPLICA fostului ofițer SRI Daniel Dragomir la afirmațiile lui Timmermans. ”Nu credeți că ne-ați furat destul că să ne mai dați și lecții?”
Ultima Ora Justiție

Daniel Dragomir, fostul ofițer SRI, vizat de un nou dosar la DNA. Cine a dat ordinul. Reacție FABULOASĂ

Daniel Dragomir, fostul ofițer SRI, vizat de un nou dosar la DNA. Cine a dat ordinul. Reacție FABULOASĂ

Tocmai am plecat de la DNA. Dumbravă i-a dat ordin procurorului militar Mihai Gheorghe să-mi mai facă un dosar, anunță, pe Facebook, fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir.

„Nu mai contează că Mihai Gheorghe asta are două dosare deschise la Parchetul general după plângerile mele. Nu mai contează că eu în 2015 nu mai eram militar de doi ani. Aici la Secția militară a rămas ultima pilă a lui Dumbravă.

Disjuns din dosarul din 2015 au mai găsit ei un uz de fals să mă facă suspect. Pentru “falsul” asta din capul lor eu sunt deja trimis în judecată în dosarul vieții. Noaptea minții.

Securiștii ăștia nu sunt doar incompetenți. sunt și foarte foarte proști.

Statul paralel e și idiot.

Later edit. Au prins ei corupție acum la “falsul” meu. Cât am stat pe aici să-i văd pe micuți, va spun că ăștia se bat de muscă, niciunul nu face nimic, plimbă dosare și fumează pe holuri. Să le mai dăm 1000 de posturi zic.

Micuții nici nu știu ce ii așteaptă”, scrie Dragomir pe rețeaua de socializare.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii