Macron
Ultima Ora Social

Dăncilă, discuții cu Emmanuel Macron. Ce a vorbit premierul cu liderul Franței

În cadrul reuniunii liderilor mondiali pentru combaterea terorismului, premierul Viorica Dăncilă, aflată în vizită în SUA, a avut o scurtă discuție și cu președintele Franței, Emmanuel Macron. Oficialul român a stat la masă cu Angela Merkel și Boris Johnson.

La o reuniune a liderilor mondiali pentru combaterea terorismului, premierul român, Angela Merkel și Boris Johnson au stat la aceeași masă. Viorica Dăncilă a avut o scurtă discuție și cu președintele Franței, Emmanuel Macron.

În această săptămână premierul Viorica Dăncilă efectuează o vizită în SUA. Prin urmare, Șeful Executivul are, marți, de la 12.30, ora locală, o întrevedere cu Angel Gurria, secretarul general al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), la sediul ONU. De la 13.45, ora locală, prim-ministrul are o întâlnire cu James Richard Perry, secretarul pentru energie al SUA.

Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că programul Vioricăi Dăncilă prevede o întâlnire și cu vicepreședintele Mike Pence.

Din delegația premierului fac parte ministrul Afacerilor Externe Ramona Mănescu, ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici, ministrul Apărării Gabriel Leș, ministrul Sănătății Sorina Pintea, ministrul Comunicațiilor Alexandru Petrescu, dar și consilierul personal, Anton Pisaroglu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.