Antrenorul formatiei Astra Giurgiu, Dan Alexa, a fost lovit puternic de Anamaria Prodan la finalul meciului cu FC Botosani disputat astazi in Liga 1. Anamaria Prodan l-a asteptat pe Dan Alexa la vestiare dupa meci, iar intre cei doi a izbucnit o cearta. Nu se stie cu exactitate motivul pentru care cei doi s-au certat, dar in imaginile publicate de Sport.ro se observa cum Anamaria il loveste puternic pe Alexa, fara ca acesta sa riposteze. Oficial, Anamaria Prodan este impresarul lui Dan Alexa, dar presa a speculat in trecut ca cei doi ar avea o relatie amoroasa. Ambii au negat relatia, in conditiile in care Anamaria Prodan este casatorita cu antrenorul Laurentiu Reghecampf. Totusi, conform Telekom Sport, cearta de astazi ar fi plecat de la faptul ca Alexa ar fi fost asteptat in parcare de o alta domnisoara. Dupa ce lucrurile s-au calmat, Alexa, Anamaria Prodan si domnisoara respectiva au iesit impreuna de la vestiar. Intrebat la plecarea de la stadion de ce a fost lovit de Anamaria Prodan, Alexa s-a eschivat: "Hai, domne, sa fim seriosi. Ce naiba? De fotbal ceva?" Sotul din acte al Anamariei Prodan, Laurentiu Reghecampf, este plecat momentan in Emiratele Arabe Unite, iar presa a scris de mai multe ori ca cei doi ar avea doar o relatie de fatada.
Dan Alexa s-a sucit. Nu mai demisionează. Cine l-a convins să rămână la echipăAnamaria Prodan l-a asteptat pe Dan Alexa la vestiare dupa meci, iar intre cei doi a izbucnit o cearta. Nu se stie cu exactitate motivul pentru care cei doi s-au certat, dar in imaginile publicate de Sport.ro se observa cum Anamaria il loveste puternic pe Alexa, fara ca acesta sa riposteze. Oficial, Anamaria Prodan este impresarul lui Dan Alexa, dar presa a speculat in trecut ca cei doi ar avea o relatie amoroasa. Ambii au negat relatia, in conditiile in care Anamaria Prodan este casatorita cu antrenorul Laurentiu Reghecampf. Totusi, conform Telekom Sport, cearta de astazi ar fi plecat de la faptul ca Alexa ar fi fost asteptat in parcare de o alta domnisoara. Dupa ce lucrurile s-au calmat, Alexa, Anamaria Prodan si domnisoara respectiva au iesit impreuna de la vestiar. Intrebat la plecarea de la stadion de ce a fost lovit de Anamaria Prodan, Alexa s-a eschivat: "Hai, domne, sa fim seriosi. Ce naiba? De fotbal ceva?" Sotul din acte al Anamariei Prodan, Laurentiu Reghecampf, este plecat momentan in Emiratele Arabe Unite, iar presa a scris de mai multe ori ca cei doi ar avea doar o relatie de fatada.
Ultima Ora Sport

Dan Alexa pleacă de la echipă după palma primită de la Anamaria Prodan. ”Nu e lașitate”

Astra Giurgiu a pierdut azi meciul din etapa a doua a Ligii 1, scor 0-1 în fața celor de la Poli Iași, iar Dan Alexa a anunțat că intenționează să plece de la echipă, scrie gsp.ro

„E o victorie meritată a Iașiului și asta e. E nevoie de jucători. Am vorbit cu domnul Niculae, dânsul este hotărât să facă echipă. Din păcate, jucătorii pe care noi ni i-am dorit foarte mult au întârziat să apară.

Nu aș vrea să îl păcălesc pe domnul Niculae. Echipa este mai modestă decât anul trecut și mă gândesc să renunț, pentru că obiectivul de câștigare a titlului nu poate fi îndeplinit. Nu e lașitate, dar cred că și dânsul este conștient că avem nevoie de întăriri. E o decizie pe care am luat-o și cu asta basta!”, a spus Dan Alexa, la TV Digi Sport.

EPISODUL CU ANAMARIA PRODAN L-A AFECTAT

Întrebat despre incidentul de după meciul cu Botoșani (2-2), când a fost lovit în față de către Anamaria Prodan (VIDEO AICI), Dan Alexa a recunoscut că are nevoie să se deconecteze.

„Nu a fost plăcut, dar am fost supărat pe Ana și și-a cerut scuze. Vreau acum o perioadă de liniște, să rup orice fel de legătură cu toată lumea”, a spus Dan Alexa.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii