Percheziții de amploare în București, Prahova și Giurgiu. Prejudiciul este imens
Percheziții de amploare în București, Prahova și Giurgiu. Prejudiciul este imens
Ultima Ora Justiție

D.I.I.C.O.T: Percheziții de AMPLOARE, în Bucureşti şi Giurgiu

Procurorii D.I.I.C.O.T au desfăşurat acţiuni pentru destructurarea unei grupări infracţionale organizate specializate în trafic de droguri de risc. Au fost desfasurate 7 percheziţii domiciliare, pe raza oraşului Mioveni, şi a municipiilor Giurgiu şi Bucureşti, la locuinţele şi locurile de detenţie ale unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieşit că, din august 2017 şi până în prezent, membrii grupării ar fi introdus în penitenciare cantităţi de heroină, care erau ulterior porţionate şi distribuite consumatorilor privaţi de libertate.

În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 39 de comprimate de metadonă, telefoane mobile şi ustensile susceptibile a fi folosite la consumul de droguri.

20 persoane vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti, pentru audieri.

În activităţi sunt angrenaţi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş şi personal din cadrul Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii