CUTREMURĂTOR. OVIDIU HAȚEGAN A AFLAT CĂ I-A MURIT MAMA ÎN TIMPUL MECIULUJI. CE A FĂCUT CEL MAI BUN ARBITRU ROMÂN 1
Ultima Ora Sport

CUTREMURĂTOR. OVIDIU HAȚEGAN A AFLAT CĂ I-A MURIT MAMA ÎN TIMPUL MECIULUJI. CE A FĂCUT CEL MAI BUN ARBITRU ROMÂN

CUTREMURĂTOR. OVIDIU HAȚEGAN A AFLAT CĂ I-A MURIT MAMA ÎN TIMPUL MECIULUJI. CE A FĂCUT CEL MAI BUN ARBITRU ROMÂN

Ovidiu Hațegan (38 de ani), cel mai bun arbitru român al momentului – face parte din Elite Class -, a condus foarte bine de la centru partida Germania-Olanda 2-2, care a contat pentru Grupa 1 din Liga Națiunilor, dar foarte puțină lume știa prin ce dramă trece. Hațegan a suferit chiar ieri, luni 19 noiembrie 2018, o grea pierdere, când mama sa a trecut în neființă. După meci, arbitrul nostru a fost consolat de către jucători în frunte cu Virgil van Dijk (27 de ani), eroul serii.

Vestea a primit-o la pauza meciului, aşa cum stabilise cu familia la plecarea din ţară. Avea mama în spital, grav bolnavă, şi a cerut să fie informat permanent despre starea în care se află.

Ovidiu Haţegan a izbucnit în lacrimi pe teren, la final, şi a fost consolat de Virgil van Dijk

CUTREMURĂTOR. OVIDIU HAȚEGAN A AFLAT CĂ I-A MURIT MAMA ÎN TIMPUL MECIULUJI. CE A FĂCUT CEL MAI BUN ARBITRU ROMÂN 2 CUTREMURĂTOR. OVIDIU HAȚEGAN A AFLAT CĂ I-A MURIT MAMA ÎN TIMPUL MECIULUJI. CE A FĂCUT CEL MAI BUN ARBITRU ROMÂN 3 CUTREMURĂTOR. OVIDIU HAȚEGAN A AFLAT CĂ I-A MURIT MAMA ÎN TIMPUL MECIULUJI. CE A FĂCUT CEL MAI BUN ARBITRU ROMÂN 4

Imediat după ce Ovidiu Hațegan a pus capăt partidei de pe ”Veltins Arena”, din Gelsenkirchen, fundașul celor de la Liverpool s-a îndreptat direct spre acesta pentru a-l consola. ”Acest om era distrus, avea lacrimi în ochi, din cauza faptului că mama lui a murit recent. Mi-am dorit să-l încurajez, i-am transmis forță și i-am spus că a fluierat bine. Este un lucru mic, dar sper ca aceste lucruri să vă ajute și să treceți peste asta”, i-a spus Virgil van Dijk lui Hațegan.

Embedded video

CUTREMURĂTOR. OVIDIU HAȚEGAN A AFLAT CĂ I-A MURIT MAMA ÎN TIMPUL MECIULUJI. CE A FĂCUT CEL MAI BUN ARBITRU ROMÂN 5

AFC Ajax ?@TheEuropeanLad

Referee Ovidiu Hategan recently lost his mother. Right after the FT whistle Virgil van Dijk went towards him to comfort him, while crying. This is beautiful.

Virgil van Dijk a fost eroul serii pentru că el a restabilit egalitatea chiar în minutul 90 al derby-ului cu Germania, egal care le-a permis batavilor calificarea în semifinalele Ligii Națiunilor. Germania avea 2-0 în minutul 20, dar finalul a fost unul interzis cardiacilor. Promes (85) și Virgil van Dijk (90) au marcat când nimeni nu se mai aștepta și Olanda are șanse acum în continuare la trofeu.

Ultima fază a competiției se va disputa în Portugalia, pe stadioanele Dragao (Porto) și Afonso Henriques (Guimaraes).

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.