Cutremur în Guvernul Orban! Trei miniștri vor fi dați afară! FOTO 9
Ultima Ora

Cutremur în Guvernul Orban! Trei miniștri vor fi dați afară! FOTO

Premierul Ludovic Orban pregătește o remaniere de Guvern,care va avea loc în cel mai scurt timp, afirmă surse din cadrul Partidului Național Liberal pentru NewsTeam.ro.

Orban va schimba miniștrii de la educație, dezvoltare și, atenție, interne, spun sursele, întrucât aceștia au adus o imagine defavorabilă partidului.

Cutremur în Guvernul Orban! Trei miniștri vor fi dați afară! FOTO 10

Astfel, MARCEL VELA – Ministerul Afacerilor Interne, MONICA ANISIE – Ministerul Educației și Cercetării și ION ȘTEFAN – Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, vor fi schimbați din funcții.

Cutremur în Guvernul Orban! Trei miniștri vor fi dați afară! FOTO 11

Despre o remaniere a vorbit și mâna dreaptă a liderului Partidului Național Liberal, secretarul general al formațiunii, deputatul Robert-Ionatan Sighiartău, care, a confirmat că, în scurt timp, vor fi schimbări în rândul echipei de miniștri ai Cabinetului Orban.

Cutremur în Guvernul Orban! Trei miniștri vor fi dați afară! FOTO 12

”Am discutat cu premierul Orban despre activitatea unor miniștri, dar, trebuie să știți că asemenea analize se fac destul de des în partid. Confirm faptul că mi-am exprimat o serie de nemulțumiri față de activitatea unor membri ai cabinetului Orban în această perioadă de criză, nemulțumiri legate și de modul defectuos prin care au comunicat, existând bâlbe și inadvertențe în relaționarea cu publicul”, a explicat Robert Sighiartău.

Cutremur în Guvernul Orban! Trei miniștri vor fi dați afară! FOTO 13

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.