Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat primul său contract cu FC Barcelona
Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat primul său contract cu FC Barcelona
Ultima Ora Breaking News Externe Sport

Cutremur în fotbal. A fost dat afară de la FC Barcelona. Messi nu știa nimic. Patronul a făcut anunțul

FC Barcelona a rămas fără antrenor principal. Eliminarea din Supercupa Spaniei i-a determinat pe șefii de pe Camp Nou să ia atitudine, astfel că l-au demis, luni seară, pe tehnicianul Ernesto Valverde.

Conform cotidianului Marca, preşedintele clubului catalan, F.C. Barcelona Josep Bartomeu, l-ar fi informat pe Ernesto Valverde că nu va mai continua ca antrenor pe banca echipei.

Vestea a fost dată după o şedinţă a Comitetului Director al clubului blaugrana, informează digisport.ro.

Ernesto Valverde a părăsit deja sediul grupării, iar şefii campioanei Spaniei au rămas să decidă numele succesorului acestuia de pe o listă pe care figureză Mauricio Pochettino, Quique Setien, dar şi antrenorul Barcelonei B, García-Pimienta.

Presa spaniolă susţine că principalul favorit pentru a prelua banca tehnică a Barcelonei este Quique Setien, ultima oară antrenor la Betis Sevilla.

A fost vehiculat şi numele fostului mare jucător Xavi pentru a-l înlocui pe Valverde, dar acesta a declinat oferta pentru a continua ca antrenor la formaţia Al Sadd.

Președintele Josep Maria Bartomeu ar fi avut o întâlnire cu Valverde după antrenamentul de luni dimineață. În cadrul acestei ședințe, antrenorul catalanilor a fost înștiințat că șefii Barcelonei și-au pierdut încrederea în munca sa, iar cel mai bun lucru ar fi ca cele două părți să meargă pe drumuri diferite.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.