CUTREMUR ÎN BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ ÎN SĂPTĂMÂNA MARE! CAZ ȘOCANT! TOTUL A FOST FĂCUT PUBLIC! 3
Exclusiv Social Ultima Ora

CUTREMUR ÎN BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ ÎN SĂPTĂMÂNA MARE! CAZ ȘOCANT! TOTUL A FOST FĂCUT PUBLIC!

Un preot din Videle, judeţul Teleorman, a fost reţinut după ce a fost prins în timp de întreţinea acte sexuale cu un adolescent de 16 ani, dintr-un centru de plasament, surse judiciare susţinând că el îl plătise pe tânăr pentru relaţiile intime.

Preotul din cadrul Episcopiei Alexandriei a fost prins într-un imobil din Bucureşti în timp ce avea relaţii intime cu un tânăr de 16 ani, internat într-un centru social.

Surse judiciare afirmă că preotul obişnuia să întreţină acte sexuale cu tânărul pe care îl plătea pentru a fi de acord cu aceste relaţii.

Preotul a fost reţinut urmând ca anchetatorii să decidă ce măsuri preventive propun pe numele său.

Oficialii BOR au anunţat că el va fi caterisit, aceasta fiind sancţiunea cea mai drastică ce poate fi aplicată pentru abateri disciplinare, şi că avea suspendat dreptul de a sluji.

Decizia fusese luată în contextul în care preotul este implicat într-un alt dosar penal, de şantaj.

El era şantajat de mai mulţi bărbaţi care îl ameninţau că vor face publice imagini compromiţătoare în care apare şi care astfel au reuşit să obţină de la el suma de 300.000 de lei.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii