https://www.youtube.com/watch?v=3OQ_T62JMWU
Ultima Ora Justiție Social

Curse ilegale de mașini și focuri de armă cu o mitralieră Kalașnikov. Eroul principal: Victor Micula. Polițiștii orădeni au percheziționat casa copilului de miliardar

Mai multe echipaje de poliţişti au descins, marţi după amiază, în percheziţii în două locuri din Oradea şi în afara oraşului, în scandalosul caz în care Victor Micula şi prietenii săi au făcut curse ilegale de mașini şi au tras cu arma în Oradea.

Percheziţiile ar fi fost declanşate în cursul după amiezii, când două maşini de Poliţie au fost văzute în dreptul domeniului pe care familia Micula îl deţine în Oradea.

Mai mulţi băieţi de bani gata din Oradea, printre care celebrul Victoraş Micula şi Victor Halacu, alias Gaju Kyd, cunoscut vlogger şi proprietar al unui atelier de tunning, s-au filmat făcând drifturi, curse de maşini cu 220 km/h pe centura Oradiei, dar şi trageri cu un pistol mitralieră AK-47, iar apoi s-au popularizat pe internet.

Tinerii s-au filmat făcând drifturi prin parcarea ERA Shopping Park, la bordul unor bolizi Ferrari, dar şi în sensul giratoriu din Calea Aradului, gonind pe şoseaua de centură şi, mai grav, trăgând cu un Kalaşnikov într-o hală părăsită, iar apoi pe una din supratraversările de la intrarea în Oradea.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.