Anunț de la meteorologi. Ce vreme așteptăm în următoarele zile
Prognoza meteo. Ce temperaturi așteptăm până la sfârșitul lunii
Ultima Ora Breaking News Social

Cum va fi vremea duminică. Anunțul meteorologilor

Cum va fi vremea duminică, 27 octombrie

Ultima zi de weekend ne întâmpină cu cer senin  în majoritatea regiunilor țării, iar vântul va sufla slab până la moderat în partea de nord a Moldovei, în sudul Banatului și în Oltenia. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor situa între 4 și 22 grade Celsius.

București

În Capitală, vremea se anunță prietenoasă, cu cer parțial noros și șanse minime de a avea parte de stropi de ploaie. Valorile termice se vor situa între 7 și 18 grade Celsius, iar umiditatea va atinge pragul de 80%.

Iași

Duminică, Iașul va avea parte de cer parțial noros și vânt care va sufla cu o viteză de 14 km/h. Totodată, mercurul din termometre va indica valori cuprinse între 6 și 17 grade Celsius, iar umiditatea va ajunge la 79%.

Brașov

În Brașov, vremea se anunță frumoasă, cu cer parțial noros și 0% șanse să apară stropi de ploaie. Vântul va sufla slab, cu o viteză de doar 5 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de 6 și 18 grade Celsius. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 57%.

Cluj

În Cluj Napoca, cerul va fi parțial senin în cea mai mare parte a zilei. Vântul va sufla cu o viteză de 6 km/h, iar valorile termice se vor situa între 4 și 22 grade Celsius. Totodată, umiditatea va atinge pragul de 55%.

Constanța

Pe litoral, cerul va fi parțial noros, cu doar 10% șanse de apariție a precipitațiilor. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 13 km/h, iar valorile termice se vor situa între 10 și 17 grade Celsius, în vreme ce umiditatea va atinge pragul de 77%.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.