Cum arăta tatăl Prințului Nicolae de România
Cum arăta tatăl Prințului Nicolae de România
Ultima Ora

Cum arăta tatăl Prințului Nicolae de România

Cum arăta tatăl Prințului Nicolae de România

Cum arăta tatăl Prințului Nicolae de România – Prințul Nicolae este fiul cel mare al Principesei Elena, în prezent moștenitoare a coroanei, și al primului ei soț, britanicul Robin Medforth-Mills, profesor de geografie, decedat în anul 2002.

Exclus din anul 2015 de pe linia de succesiune la coroana Casei Regale, prințul Nicolae, în vârstă de 32 de ani, a fost în atenția publică în ultima perioadă. Nepotul în vârstă de 32 de ani al defunctului Rege Mihai a împărțit monarhiștii în două tabere, cea mai numeroasă susținând repunerea sa în drepturi, astfel încât monarhia română să aibă un viitor.

Părinții lui Nicolae au fost căsătoriți din 1983 și până în 1991. Principesa Elena a rămas în Marea Britanie, după a rămas în Marea Britanie, acolo unde locuiește și în prezent alături de cel de-al doilea ei soț, Alexander Phillips Nixon.

Robin Medforth-Mills devenind oficial ONU, a făcut ca Nicolae, născut în anul 1985, să-și împărtă primele 18 luni de viaţă între Anglia şi Sudan. El a venit prima dată în România, alături de Regele Mihai I, bunicul lui, în anul 1992, când avea doar şapte ani.

În august 2015, Regele Mihai a semnat un document prin care i-a retras titlul de „Principe al României” şi calificativul de „Alteţă Regală”, acordate atunci când a împlinit 25 de ani.

Nicolae bebeluș, alături de părinții lui, Regele Mihai, Regina Ana și MS Margareta

Cum arăta tatăl Prințului Nicolae de România 3

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.