Cum a acționat olandezul în cazul celei de-a doua victime. Detalii șocante 1
Cum a acționat olandezul în cazul celei de-a doua victime. Detalii șocante
Ultima Ora Social

Cum a acționat olandezul în cazul celei de-a doua victime. Detalii șocante

Tatăl fetiței din Iași care ar fi fost abuzată de olandezul Johannes Visscher povestește ce s-a întâmplat în ziua în care se presupune că s-au petrecut faptele. Un bărbat a ademenit fetița în mașina lui, cu o gumă de mestecat, apoi a dus-o departe de casă și a mângâiat-o.

Bărbatul din Horleşti, județul Iași, a declarat, pentru MEDIAFAX, că a trimis fetița la magazin să cumpere pâine şi suc, magazin aflat la 300 de metri de casă.

„Venind înapoi a ajuns-o din urmă o maşină albă, mie îmi povestiseră la vreo două zile după fetele de şcoală că l-au mai văzut pe invidiul respectiv care mi-a luat fata în maşină cu două zile după aceea. A oprit maşina şi a zis , , , , . Fetiţa a crezut că poate e neam de-al nostru că semăna maşina cu maşina unor cumnaţi de ai mei, colegi de ai mei şi a zis că poate opreşte maşina”, declară bărbatul.

Potrivit acestuia, bărbatul din mașină i-a dat fetiței o gumă de mestecat, iar aceasta a urcat. Când au ajuns în dreptul porţii casei, fetiţa i-a spus să oprească, însă bărbatușl nu a oprit și i-a spus: „lasă că ne plimbăm un pic cu maşina şi vii înapoi”.

„A făcut de două ori turul satului pe şosea, de asta a şi fost filmat el, că pe la magazine au camere de luat vederi şi a fost identificat cu fetiţa în maşină, că dacă nu era cu fetiţa în maşină nu ştia că e el. A doua oară fetiţa a ţipat şi a început să plângă, că să oprească, iar aici şi nu a oprit. A zis . A dus-o până aproape de canton, aşa se cheamă la noi aici şi acolo a întors maşina înapoi şi a dus-o la cimitir. Ea speriată, foarte speriată fata, a dat-o jos, nu a adus-o până aproape de casă. Dar aproape de canton a zis că a mângâiat-o pe picior, ce i-o făcut el. Ea atât a zis, că a mângâiat-o pe picior”, spuen tatăl copilei.

Parchetul General a preluat, joi, un dosar din 2016, de la Iași în care o fetiță ar fi fost agresată sexual de un bărbat, iar primele indicii ale anchetatorilor arată că făptașul ar fi tot olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana, minora de 11 ani din Dâmbovița. La acel moment, fetița avea 8 ani.

Imaginile cu posibilul agresor al fetiței din Iași, care pare a fi olandezul din cazul Dâmbovița, au fost transmise în spațiul public în anul 2018, pentru a cere sprijin din partea populației în identificarea bărbatului, deși dosarul penal de agresiune sexuală a fost deschis în 2016.

AGRESORUL avea un cercel în ureche, spune tatăl fetei

Tatăl fetiței agresate la Iași în 2016 spune că agresorul vorbea stâlcit în românește și a pronunțat doar câteva cuvinte. Bărbatul avea un cercel. Tatăl copilei crede că este vorba despre olandezul Johannes Visscher.

Întrebat cum a vorbit fetița cu agresorul ei, tatăl copilei din Iași a spus cei doi au comunicat în românește, dar bărbatul vorbea stâlcit.

„Dânsul nu vorbea mult, a vorbit prea puţin”, a spus bărbatul.

Potrivit acestuia, imediat după presupusa agresiune fetița a dat declarații la Poliție, a fost dusă la protecţia copilului, la psiholog, după care, din 2016 până în 2018 nu au mai primit informații despre caz. În 2018 s-au interesat ziariștii de caz, iar atunci familiei i s-a spus că dosarul este înaintat mai departe: „Nu au zis că la Bucureşti şi dosarul a stat până acum, până pe 24, până s-a dus presa să verifice şi să găsească dosarul fetei acolo”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.