Cristian Tudor Popescu optimist în ceea ce o privește pe Halep - „Am văzut tot felul de reacții ale cretineților de pe net”
Cristian Tudor Popescu, aruncă bomba în cazul olandezului criminal. A luat exemplul de la Dincă
Ultima Ora Sport

CTP, despre victoria lui Halep. ”Am trăit finala lui Năstase din 76”

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre vitoria senzațională din semifinala de la Wimbledon cu Elina Svitolina, pe care Simona Halep a câștigat-o cu 6-1, 6-3, pentru Digi24.ro

„Am trăit finala din 1976 a lui ilie Năstase. Au trecut 43 de ani și am ajuns să trăiesc ziua în care România să fie în finala celui mai mare turneu de tenis din lume. Este cea mai mare performanță a Simonei de până acum, mai mare decât victoria de la Roland Garros. Acesta este un turneu special, magic, imperial.

Prezența lui Cahiil a avut un rol important astăzi. Uitați-vă ce-a jucat Simona. Toate scurtele puse de Simona, șapte la număr, au fost câștigătoare. Nenumărate winnere, dublu peste ucraineancă. Acesta este alt tenis.

Simona nu s-a mai bazat doar pe defensivă, a atacat de câte ori a avut ocazia, a luat inițiativa, a lovit decisiv, în special în lung de linie. Nu a cedat controlul meciului. A debusolat-o complet pe Svitolina cu scurtele”, a declarat CTP.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii