CSM București- Rostov Don, în Liga Campionilor se va disputa astăzi 1
CSM București- Rostov Don, în Liga Campionilor se va disputa vineri
Ultima Ora Sport

CSM București- Rostov Don, în Liga Campionilor se va disputa astăzi

CSM București înfruntă vineri, de la ora 20:30, Rostov Don în al doilea meci din Grupa B a Ligii Campionilor. Cu o singură excepție, Adi Vasile mizează pe aceeași echipă care a câștigat duminica trecută în Danemarca, 24-22 cu Esbjerg.

Cristina Neagu nu va intra nici cu Rostov Don, semn că nu este încă în plenitudinea forțelor. Căpitanul echipei este în ultima parte a perioadei de recuperare după accidentarea de la Campionatul European din 2018, dar încă nu poate duce un meci de o asemenea intensitate precum se anunță întâlnirea cu Rostov Don. Cu excepția Cristinei Neagu și Norei Mork, CSM București se poate baza pe toate celelalte vedete. Adrian Vasile a operat o singură modificare în lotul de 16. În locul Claudiei Constantinescu cedată împrumut la Dunărea Brăila în această săptămână, pe foaia de joc a fost înscrisă Bianca Marin.

”Tigroicele” vor miza în acest joc pe următoarea echipă: Dedu, Grubisic, Ion – portari; Curea, Cvijic, Grbic, Klikovac, Lekic, Marin, Martin, Moisă, Omoregie, Perianu, Pintea, Torstensson, Vâlcan.

De partea cealaltă, Ambros Martin are tot 16 jucătoare. Nu sunt în lot Nikita și Petrova, dar revine Sen.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.