CSM București pierde o jucătoare importantă. Paula Ungureanu părăsește echipa 1
Ultima Ora Sport

CSM București pierde o jucătoare importantă. Paula Ungureanu părăsește echipa

CSM Bucureşti a anunţat oficial că se va despărţi de Paula Ungureanu la sfârşitul acestui sezon, după o colaborare de 3 ani. Foarte probabil, fostul portar al echipei naţionale îşi va continua activitatea în Liga Naţională, conform mediafax.ro

„După trei ani plini de realizări şi satisfacţii, Paula Ungureanu, unul dintre cei mai buni portari pe care i-a avut ţara noastră, a hotărât să părăsească familia Clubului Sportiv Municipal din Bucureşti. Handbalista este decisă să se îndrepte către un nou proiect, iar la finalul sezonului în curs va spune adio echipei campioane”, a anunţat CSM Bucureşti printr-un comunicat.

Paula Ungureanu a venit la CSM Bucureşti în 2016, după trei sezoane petrecute la HCM Baia Mare

„Se încheie o etapă frumoasă a carierei mele, de care sunt foarte mândră. Am decis că este momentul să mă îndrept către un alt proiect, însă, cum este şi firesc, CSM Bucureşti va rămâne parte din inima mea. Vreau să le mulţumesc tuturor oamenilor cu care am lucrat aici şi fanilor echipei pentru că ne-au făcut mereu să simţim că sunt plusul de care orice formaţie are nevoie!”, a declarat Paula Ungureanu.

Deocamdată, Paula Ungureanu nu a declarat nimic oficial în privinţa viitoarei destinaţii.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.