Cristina Neagu, a ajuns la cota 1.000
Cristina Neagu, a ajuns la cota 1.000
Breaking News Sport Ultima Ora

CSM Bucureşti i-a prelungit contractul Cristinei Neagu cu doi ani

CSM Bucureşti a prelungit contractul cu jucătoarea Cristina Neagu, noua înţelegere urmând să expire în 2022, a anunțat primarul Gabriela Firea într-un comunicat de presă.

CSM Bucureşti i-a prelungit contractul Cristinei Neagu, a anunţat Gabriela Firea, într-un comunicat de presă. Noua înţelegere se întinde pe următorii doi ani.

„CSM Bucureşti are aceleaşi obiective de înaltă performanţă iar decizia de a prelungi contractul celei mai bune jucătoare a lumii a reprezentat întotdeauna o prioritate. După accidentarea la genunchi suferită la finalul anului 2018, Cristina a revenit încet, dar sigur, la forma care a consacrat-o. Grăitoare sunt cele mai recente evoluţii, absolut fantastice, din ultimele două partide din Liga Campionilor, împotriva liderului grupei principale, Metz Handball, precum şi în deplasarea de la Kristiansand, cu Vipers, reuşind să înscrie de fiecare dată câte 14 goluri!”, spune Firea .

CSM Bucureşti se află în cursa pentru Liga Campionilor şi are şanse mari să se califice în sferturile competiţiei.

Chiar dacă jocul nu a arătat foarte bine până acum, oficialii echipei bucureştene speră ca acesta să crească în perioada următoare şi să se bată la trofeu.

Neagu este jucătoare CSM-ului din 2017. De-a lungul carierei, şi-a trecut în CV patru „Baloane de Aur”.

(sursa: Mediafax)

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.