Ultima oră. Cristina Neagu pleacă de la CSM București. Firea nu i-a mărit salariul
Ultima Ora Sport

Cristina Neagu va semna noul contract cu CSM București

Gabriela Szabo, directorul general al celor de la CSM Bucureşti, a anunţat când va semna Cristina Neagu noul contract.

La sfârşitul lunii trecute, cei de la CSM au anunţat că doresc ca Neagu să joace în continuare la clubul din Bucureşti şi că celei mai bune handbaliste din lume i s-a făcut deja o propunere în acest sens. ​Chiar primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lămurit şi problema salariului. Deşi, impresarul Cristinei a cerut o mărire, acest lucru nu se va întâmpla. În acest moment, „Messi al handbalului” câştigă 17.500 de euro şi s-a dorit o creştere până la 20 – 21.000 de euro lunar. Reprezentantul Cristinei a înţeles situaţia şi săptămâna viitoare noul acord se va semna.

„Mă bucur că-şi doreşte să joace pentru iubitorii handbalului din România. Îmi doresc ca şi cei care performează în străinătate să vină în România. Să ştiţi că fac mari eforturi ca să aducem acasă jucătoarele, să le avem aici, să le pregătim pentru Tokyo 2020.

Avem acordul de principiu al Cristinei. Vom veni cu toate detaliile de contract zilele următoare şi probabil va fi şi o conferinţă de presă în care să facem anunţul. Ea îşi doreşte foarte tare să rămână la noi. Nu pot spune dacă a avut oferte din străinătate, asta poate spune zice impresarul”, a spus Gabriela Szabo la ProSport Live.

Cristina Neagu, 30 ani, se află acum în recuperare după ce a suferit o ruptură de ligamente la Campionatul European din 2018. Se preconizează ca ea să revină pe teren în partea a doua a acestui an.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii