Cristian Tudor Popescu îl atacă pe Dragnea și decizia completului de 5 judecători. Justiția este în PERICOL 1
Ultima Ora Social

Cristian Tudor Popescu îl atacă pe Dragnea și decizia completului de 5 judecători. Justiția este în PERICOL

Cristian Tudor Popescu îl atacă pe Dragnea și decizia completului de 5 judecători. Justiția este în PERICOL

Decizia din ziua precedentă privind completul de 5 judecători îi dă motive de îngrijorare lui Cristian Tudor Popescu. Acesta declară că este prima lovitură asupra credibilității judecătorilor, lucru ce pune în pericol funcționarea justiției din România. Dragnea are extrem de multe beneficii în urma acestei decizii privind sentința sa de 3 ani și 6 luni de închisoare.

„Mă întreb cum va funcționa, în continuare, justiția în România, având în vedere că acesta este prima lovitură directă și cea mai puternică la adresa judecătorilor. Până acum, tirul politicienilor interesați a fost îndreptat asupra procurorilor, asupra DIICOT, asupra DNA, asupra Parchetului General. Aceasta este prima lovitură dură asupra credibilității judecătorilor din România. Și asta este și mai grav decât în cazul procurorilor”, a declarat Cristian Tudor Popescu la digi24.

„Mesajul transmis la nivelul opiniei publice și care poate fi imediat întărit, prin mijloace de propagandă și manipulare, este Liviu Dragnea este nevinovat. A fost luat, săracu, pe nedrept. Toate amănuntele, că se va trage la sorți un nou complet de 5, că se judecă în continuare, că se vor lua și dosare cu soluții definitive pentru revizuire, toate acestea sunt secundare. Următorul complet care se va trage acum la sorți…gândiți-vă în ce atmosferă va judeca. Cum vor gândi oamenii aceia, judecătorii? Dacă acum Înalta Curte trebuie să răspundă pentru o ilegalitate comisă vreme de 5 ani, să vedem și noi cum judecăm în cazul Dragnea, că cine știe ce ne mai găsește și nouă dup-aia? Ne trezim dați afară și anchetați, pentru că este vorba de însuși domnul Dragnea”, a mai spus CTP.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.