Criminalul fetiței de 12 ani din București
Criminalul fetiței de 12 ani din București
Ultima Ora Social

Crimă Oribilă în COVASNA. BEBELUȘ GĂSIT ÎNGROPAT ÎN GRĂDINĂ

Crimă Oribilă în COVASNA. BEBELUȘ GĂSIT ÎNGROPAT ÎN GRĂDINĂ

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna au dispus începerea urmăririi penale a unei femei în vârstă de 81 de ani din localitatea Căpeni, de lângă oraşul Baraolt, suspectată că şi-ar fi ucis nepotul.

„Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că în data de 25.01.2018, în urma unui denunţ verbal, organele de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Baraolt s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, anterior cu patru zile, numita Erdely Mikes Judit Renata, aflându-se la domiciliul său, a dat naştere unui copil de sex masculin viu, ajutată fiind la naştere de bunica acesteia, Bandi Varvara, existând suspiciuni că fătul a fost îngropat în grădină. Ambele persoane sunt diagnosticate cu boli de natură psihică”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului.

Potrivit procurorului Adrian Baciu, bătrâna suspectată că şi-ar fi îngropat nepotul imediat după naştere, fără ştirea mamei, a fost internată la Spitalul de Psihiatrie din Sfântu Gheorghe, în vederea efectuării expertizei medicale, aceasta fiind cercetată pentru infracţiunea de omor.

„Practic, cazul a ajuns în atenţia noastră după ce bătrâna a mers la medicul de familie şi i-a spus că nepoata sa a născut. Când medicul a întrebat-o unde e copilul, a răspuns că l-a îngropat (…) Noi am ajuns imediat la faţa locului, dar cadavrul copilului nu a mai fost găsit, cel mai probabil a fost mâncat de animale, pentru că am descoperit urme (…) Nu fusese îngropat prea adânc, pământul din curte era îngheţat, iar casa se află în vecinătatea pădurii”, a declarat, pentru AGERPRES, procurorul Adrian Baciu.

Acesta a mai menţionat că mama copilului, în vârstă de 26 de ani, care a fost audiată în calitate de martor, ar fi spus că ea a dorit să păstreze băieţelul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.