Crima din Piața Constituției. Detalii șocante de la procurori 1
Crima din Piața Constituției. Detalii șocante de la procurori
Ultima Ora Justiție Social

Crima din Piața Constituției. Detalii șocante de la procurori

Detalii de Vestul Sălbatic reies din referatul procurorilor privind crima din Piața Constituției. Totul a plecat de la o femeie, bandele rivale au venit în Piața Constituției cu zeci de bătăuși înarmați cu săbii, bâte și țevi ca să își regleze conturile. Culmea, încăierarea a fost filmată de camerele de supravegehere de pe clădirea Parchetului General. Urmează informații cu puternic impact emoțional, potrivit stiri.tvr.ro.

Totul a început sâmbătă seara, când liderul unei grupări din Sectorul 5, Ionuț Mirea zis Boxerul, a fost sunat de Ion Alexandru zis Alex Barbaro, cel care controlează o altă grupare interlopă din zona Tei-Doamna Ghica. Barbaro i-a reproșat lui Boxerul o presupusă legătură cu concubina lui și i-a cerut să își regleze conturile. Așa că și-au dat întâlnire a doua zi, duminică, 29 septembrie, pe teren neutru, în Piața Constituției.

Numai că cei doi nu au venit cu mâna goală. Alex Barbaro a venit cu 40 de inși și cu 10 mașini, iar Boxerul doar cu 5 mașini. Toți erau înarmați până în dinți cu săbii, bâte, cuțite și țevi de metal. Discuția a degenerat imediat și s-a ajuns la o încăierare generală.

Unul dintre membrii grupării lui Boxerul, cel ucis, Ion Ban zis Doctoru, a fost prins de 8 membri ai grupării rivale.

„Agresiunea asupa victimei a debutat cu pulverizarea de către Păun Romeo a unui spray lacrimogen de la o distanţă de aproximativ 1,5 metri după care Ban Ion a fost înconjurat imediat de un număr de 8 membri din grupul advers care i-au aplicat mai multe lovituri în zona capului, a spatelui şi a membrelor cu bâte, cu pumnii şi picioarele, precum şi cu un corp dur alungit, cu muchii uşor alungite” (posibil sabie – n.r.) – extras din referatul Parchetului Capitalei.

Judectorul a emis mandate pentru toți cei 6 reținuți de Parchetul Capitalei. Liderul grupării din Tei, Alex Barbaro, nu a fost prins nici până acum.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii