Video senzațional. Descindere spectaculoasă a polițiștilor în vila unei familii de romi, în urmărirea unui fugar
Scandalul din Piața Constituției. Criminalii cer libertatea
Ultima Ora Justiție Social

Scandalul din Piața Constituției. Criminalii cer libertatea

Cinci din cei șase bărbați pentru care Tribunalul București a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile în legătură cu crima ce a avut loc în piața Constituției cer acum la Curtea de Apel București lăsarea în libertate.

Astfel, Alexandru Ion, Cătălin Dumitru, Daniel Ioniță, Marian Nicolae Chivu și Fernando Laurențiu Andruță, contestă decizia magistratului de drepturi și libertăți de la Tribunalul București.

Antrenorul de box Romeo Păun, arestat și  el prin decizia Tribunalului, nu a contestat măsura impusă de judecător.

Concret este vorba despre pretinșii autori ai încăierării cu bâte și arme albe ce a avut loc chiar sub geamul Palatului Parlamentului dar și a altor instituții de forță a statului român, precum Ministerul Justiției sau Parchetu instanței supreme.

Cinci din cele șase persoane arestate preventiv de Tribunal au contestat măsura, semn că nu sunt de acord cu motivele pentru care judecătorul de drepturi și libertăți a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele lor.

Curtea de Apel București ascultă acum pledoariile avocaților lor și va stabili, definitiv, dacă mandatele emise de prima instanță rămân în vigoare sau vor fi anulate.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii