Perchezții de amploare la caselor unor romi suspecți de furtul unor mașini de lux. Printre victime, un fost lider județean
Contrabandă de motorină pe Dunăre. 50 de tone de combustibil introduse în România
Ultima Ora Breaking News Justiție

Crima din fața Parlamentului. Percheziții masive în Capitală. Polițiștii vor să aresteze criminalul

Sute de forțe de ordine participă, vineri dimineața, la 20 de percheziții în zona Șoseaua Petricani în legătură cu crima ce a avut loc duminică seara în Piața Constituției. Polițiștii vor să-l ridice pe cel sau cei care l-au ucis pe bărbat în confruntarea dintre două clanuri ce s-a desfășurat chiar în fața Palatului Parlamentului.

Două grupări rivale, se pare una din București și cealaltă din Giurgiu, s-au bătut duminică seara în Piața Constituției, iar un bărbat de 30 de ani a fost ucis cu lovituri puternice. Altul, de 21 de ani a fost găsit în stare foarte gravă.

În urma autopsiei, s-a constatat că victima a murit nu din cauza împuşcăturilor, ci a loviturilor foarte puternice primite.

Din primele informaţii se pare că ar fi fost vorba despre o reglare de conturi între grupări de proxeneţi care ar fi exploatat sexual aceeaşi femeie, iar confruntarea ar fi pornit din cauza unei datorii mai vechi pe care cele două clanuri o aveau.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii