Criminalul fetiței de 12 ani din București
Criminalul fetiței de 12 ani din București
Ultima Ora Social

CRIMA CARE A ÎNGROZIT ROMÂNIA. DETALII DESPRE MAMA CRIMINALĂ. IMAGINI ȘOCANTE

CRIMA CARE A ÎNGROZIT ROMÂNIA. DETALII DESPRE MAMA CRIMINALĂ. IMAGINI ȘOCANTE

O educatoare din Timișoara și-a ucis fiica în vîrstă de doar 4 ani și a încercat să se sinucidă. 

Oamenii legii au găsit-o pe fetiță moartă, înecată în cada de la baie și cu venele tăiate. În timpul cercetării de la fața locului, mama criminală, pe numele ei Oana Neț (38 de ani) a spus că a înghițit erbicid pentru a se sinucide și a început să vomite.

Educatoarea a fost internată la Spitalul Județean din Timișoara peste noapte, iar azi a fost dusă la audieri, pentru a da explicații procurorilor.

„Femeia a fost internată la Spitalul Județean, pe secție de Toxicologie, în urmă unei tentative de sucicid prin ingestia de substanțe toxice, a fost dializata.

A fost consultată de medicul psihiatru din spital. A fost dializata în urmă ingestiei voluntare de substanțe toxice și acum se poate transferă, fizic este bine.

Nu știm dacă se află sub tratament, nu știu ce antecedente a avut” a declarat pentru opiniatimisoarei.ro medicul Marius Craina, managerul Spitalului Județean Timișoara.

 

Și-a luat concediu fără plată

Inspectorul-șef al ISJ Timiș, Aura Danielescu spune că niciun semn nu prevestea, printre colegii femeii, că această ar avea vreo suferință.

Era educatoare la Școală gimnazială Pischia, pe structura Murani, la un sat lângă Pischia. Este educatoare titulară de 15 ani, gradul didactic ÎI. Colegii spun că niciodată nu a avut vreo formă de manifestare care să le ridice probleme. Acum trei săptămâni, poate atunci ar fi trebuit să își dea cineva seama, nu știu și poate ar fi trebuit cineva să ia legătură cu mama ei care a fost colegă cu ele și care acum e titulară pe învățător la Dumbrăvița, zice că acum trei săptămâni și-a cerutconcediu fără plata, dar părea foarte calmă și a cerut concediu pe motiv că a obosit să mai facă naveta. Spunea directoarea că de când s-a căsătorit și a avut-o pe fetiță, face naveta de la Timișoara, iar înainte locuia în Murani. Al doilea motiv a fost că și-ar caută un loc de muncă mai bine plătit. I-au aprobat concediul fără plata, e o formă legală, cadrele didactice au voie să beneficieze de această formă de concediu și au anunțat ISJ, dar nu și-au pus niciodată problema că ar avea o problema emoțională, o problema psihică. A terminat arte plastice, desena, era liniștită și a lucrat 15 ani cu copiii de vârstă mică. Sunt 5 frați, iar mama ei a luat și copii în plasament, e o familie bună„, a declarat Aura Danielescu.

Ar fi avut probleme în relație

Apropiații Oanei Neț sunt în stare de șoc după această crimă. Unii spun că ar fi avut neînțelegeri în familie și că soțul ar fi vrut să divorțeze de ea.

Gândul despărțirii iminente ar fi făcut-o pe aceasta să își piardă mințile. Crima a fost comisă chiar în seara când tatăl fetei era la serviciu,

Educatoarea din Timișoara nu a fost testată psihologic, întrucât aceste verificări nu se mai fac în privința cadrelor didactice din anul 2012, când s-au sistat ărint-un ordin de ministru.

La momentul comiterii crimei, în casă se afla şi străbunica fetei, o femeie de 84 de ani, bătrână şi bolnavă, care nu a auzit nimic suspect.

CRIMA CARE A ÎNGROZIT ROMÂNIA. DETALII DESPRE MAMA CRIMINALĂ. IMAGINI ȘOCANTE 1 CRIMA CARE A ÎNGROZIT ROMÂNIA. DETALII DESPRE MAMA CRIMINALĂ. IMAGINI ȘOCANTE 2 CRIMA CARE A ÎNGROZIT ROMÂNIA. DETALII DESPRE MAMA CRIMINALĂ. IMAGINI ȘOCANTE 3 CRIMA CARE A ÎNGROZIT ROMÂNIA. DETALII DESPRE MAMA CRIMINALĂ. IMAGINI ȘOCANTE 4

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.