Cozi de patru kilometri pe drumul către munte, în a doua zi de minivacanță 
Aglomerație pe Valea Prahovei. Se circulă bară la bară
Ultima Ora

Cozi de patru kilometri pe drumul către munte, în a doua zi de minivacanță 

Centrul INFOTRAFIC anunță că, în jurul prânzului, se circula în condiţii de aglomeraţie pe 2 artere rutiere, respectiv A1 Bucureşti – Piteşti, în zona kilometrului 36, la lucrările de la podul de peste râul Argeş, unde este instituită şi devierea circulaţiei pe cele 2 căi. Cozile de mașini se întind pe 5 kilometri!

De asemenea, este aglomerație și pe DN 1, între Nistoreşti şi Comarnic, pe sensul de mers către munte, unde sunt cozi de patru kilometri.

Poliția Rutieră informează că în rest nu sunt probleme privind valorile de trafic, se circulă bine pe majoritatea arterelor, traficul fiind fluent şi pe DN 7, în staţiunile de pe Valea Oltului, cât şi pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa şi de asemenea pe arterele care acced zona capitalei. Recomandările polițiștilor pentru șoferi: Circulaţi prudent în aceste condiţii de aglomeraţie, păstraţi distanţa regulamentară dintre autovehicule, nu efectuaţi depăşiri riscante şi daţi dovadă de calm şi disciplină în trafic! Și la ieșirea din România spre Bulgaria este aglomerație, cozile ajungând la doi kilometri, din cauza faptului că unii șoferi aleg să-și cumpere vignetele direct din vamă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.