Cosmin Contra, selecționerul echipei României, a anunțat lista jucătorilor din lotul pentru Euro 2020
Cosmin Contra va ajunge la Comisia FRF după ieșirea nervoasă la adresa lui Pușcaș
Ultima Ora Sport

Cosmin Contra, înaintea meciului România- Spania. Ce le cere suporterilor

 Cosmin Contra (43 de ani), selecționerul României, a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că echipa națională are mare nevoie de sprijinul suporterilor.

„Ce am transmis jucătorilor este că atunci când intrăm pe teren trebuie să facem tot posibilul ca să îi facem fericiţi, să redescopere sau să aibă plăcerea de a veni pe stadion să susţină echipa naţională şi să fie mândri când pleacă de la stadion că sunt români. O echipă este mai puternică când primeşte sprijin necondiţionat din partea suporterilor, mai ales avem nevoie de acest sprijin în momentele mai grele care se întâmplă în timpul unui meci. Fotbalul înseamnă pasiune iar acest sentiment este trăit atât de noi, de jucători cât şi de suporteri. Nouă ne pasă pentru că vouă vă pasă”, a declarat Cosmin Contra, la conferința de presă.

Selecționerul naționalei României a vorbit și despre dorința sa pentru meciul cu Spania: ”Mi-ar plăcea să am 3-0, să nu revin tot timpul pe tabelă, să câştigăm uşor meciurile dar din păcate se pare că în ultimul timp avem parte de suferinţă până în ultimele minute. Sperăm că pe viitor nu se va mai întâmpla lucrul ăsta”.

România o va întâlni, joi, începând cu orele 21:45, pe Spania, în preliminariile pentru Euro 2020.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.