Copil de 5 ani mucat de față de maidanez
Copil de 5 ani mucat de față de maidanez
Exclusiv Social Ultima Ora

Copil de 13 ani, sfâșiat de o haită de câini în județul Teleorman. Minorul a suferit răni pe corp și a fost dus de urgență la un spital din București

Un copil de 13 ani a fost sfâșiat de o haită de câini în comuna, Conțești din județul Teleorman.

Un copil în vârstă de 13 ani, din municipiul București, care se afla în vizită la bunici, în comuna Conțești, județul Teleorman, în timp ce se dădea cu un moped prin localitate, a fost atacat de 6 câini, comunitari, conform IPJ Teleorman.

„La data de 24 ianuarie, a.c., în jurul prânzului, un minor în vârstă de 13 ani, din municipiul București, care se afla în vizită la bunici, în comuna Conțești, județul Teleorman, în timp ce se deplasa pe un moped în extravilanul comunei, ar fi fost atacat de 6 câini comunitari, ulterior acesta reușind să se refugieze în curtea unei persoane.

În urma evenimentului, minorul a suferit răni pe corp, fiind transportat de tatăl său la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Tatăl minorului în timp ce se deplasa în municipiul Alexandria cu autoturismul având semnalele de avarii în funcțiune și cu viteză a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Alexandria.

În urma discuțiilor purtate cu tatăl minorului și evaluând situația de pericol în care se afla minorul, au asigurat deplasarea în condiții de siguranță la unitatea medicală.

Ulterior, minorul a fost transferat la o unitate medicală din municipiul București pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent”, a transmis IPJ Teleorman.

Plin de sânge și cu o ureche ruptă, copilul a reușit să scape de animale refugiindu-se în curtea unor localnici.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.