Componentele echipei naționale de tenis de masă, campioane și la frumusețe. Foto 13
Componentele echipei naționale de tenis de masă, campioane și la frumusețe. Foto
Ultima Ora Sport

Componentele echipei naționale de tenis de masă, campioane și la frumusețe. Foto

Campioane și la frumusețe!

Componentele echipei naționale de tenis de masă s-au relaxat într-un mod inedit înaintea Campionatelor Europene pe echipe de la Nantes, acolo unde au de apărat titlul continental

Fetele au lăsat la o parte tenișii, pantalonii scurți și tricourile sport și au impresionat pe toată lumea cu o schimbare radicală!

Eliza Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean au îmbrăcat ținute glamour, ultrafeminine și extrem de prețioase. Totul pentru o ședință foto luxury la care au mai participat și Andreea Dragoman, băieții din lotul național, antrenorii care-i conduc la turneele finale, dar și cel mai frumos cuplul din fruntea unei federații sportive românești, Beatrice și Cristi Romanescu.

„Când ești sportiv de înaltă performanță și stai sute de ore în echipament, cumva se creează o imagine, care în realitate este ușor diferită. Eu asta am vrut să arătăm, o imagine a unor fete superbe și băieți excepționali, a unor oameni frumoși la propriu și la figurat” – Beatrice Romanescu, manager Federația Română de Tenis de Masă.

„Toți suntem obișnuiți să le vedem în trening, dar acum am avut ocazia să le descoperim altfel pe sportive,  avem cele mai frumoase fete. Sigur am urca pe podium dacă ar fi vorba de vreun concurs de frumusețe în tenisul de masă – Cristi Romanescu, președinte Federația Română de Tenis de Masă.

Campioanele europene, adevărate dive la ședința foto

Cu toate că  gândul lor a mai zburat la competiția de la Nantes, jucătoarele de tenis de masă din lotul național al României și-au intrat perfect în rolul de femei fatale pe care l-au avut la ședința foto. Au recunoscut că nu-i deloc ușor să pozezi și au mărturisit că n-ar renunța la sport pentru modelling.

Apoi, Samara și Szocs au creat cea mai frumoasă imagine: au schimbat câteva mingii îmbrăcate în rochii mulate și tocuri extrem de înalte.

„Nu aș putea apărea la competiții pe tocuri, mi-aș rupe gleznele. Este foarte frumos  să te îmbraci elegant, atunci când ai ocazia” – Bernadette Szocs, componentă a lotului național de tenis de masă.

„Îmi place foarte mult acest stil vestimentar, însă zona mea de confort este la masa de joc. Este bine că ne văd oamenii și altfel, nu doar în șort, tricou și adidași. Dacă ar exista concursuri de frumuseșe, cu siguranță am ieși pe primul loc” – Eliza Samara, componentă a lotului național de tenis de masă.

„Ne simțim foarte bine, suntem ca prințesele din basme. Este greu să pozezi, nu este deloc ușor să stai 10-12 ore la un shooting, dar nouă ne place”- Daniela Dodeancomponentă a lotului național de tenis de masă.

Componentele echipei naționale de tenis de masă, campioane și la frumusețe. Foto 14Componentele echipei naționale de tenis de masă, campioane și la frumusețe. Foto 15 Componentele echipei naționale de tenis de masă, campioane și la frumusețe. Foto 16 Componentele echipei naționale de tenis de masă, campioane și la frumusețe. Foto 17 Componentele echipei naționale de tenis de masă, campioane și la frumusețe. Foto 18 Componentele echipei naționale de tenis de masă, campioane și la frumusețe. Foto 19

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.