Ultima ora. Polițistul implicat în dosarul Tel Drum a primit 8 ani de închisoare
Șeful interimar DNA aruncă bomba. Dosarul Tel Drum este aproape de închidere
Ultima Ora Justiție

Compania Tel Drum cere recuzarea unui avocat de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Compania Tel Drum cere recuzarea unui avocat de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Un avocat al companiei Tel Drum a solicitat, miercuri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, recuzarea magistratului care trebuia să judece contestaţia cu privire la ridicarea sechestrului pus de DNA pe bunurile şi conturile firmei.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie urma să dezbată, miercuri, contestaţia depusă de Tel Drum, prin care societatea cerea ridicarea sechestrului pus pe bunurile companiei.

„La termenul de astăzi de contestare a măsurilor asigurătorii, noi am recuzat instanţa având în vedere că domnul judecător a mai judecat în acest dosar. Instanţa a rămas în pronunţare pe cererea de recuzare şi se va da un termen”, a declarat avocatul.

Pe 17 ianuarie, DNA a anunţat că a pus sechestru asupra tuturor bunurilor mobile şi imobile ale SC Tel Drum SA, precum şi poprire asupra sumelor de bani existente sau care urmează a fi virate de terţi, cu orice titlu, în conturile bancare deţinute de aceasta, până la concurenţa sumei de 32.118.589 lei, reprezentând suma foloaselor necuvenite şi suma cu care s-a sustras de la plata obligaţiilor fiscale către stat.

În acest dosar este cercetat și liderul PSD Liviu Dragnea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.