Codrin Ștefănescu, anunț bombă. Care sunt posibilii candidați la prezidențiale din PSD
Ultima Ora Social

Codrin Ștefănescu a fost huiduit la ieșirea din secția de votare

Secretarul general PSD, Codrin Stefanescu, a fost huiduit la iesirea din sectia de vot, informeaza Mediafax.

„Am votat pentru o Romanie normala, asa cum mi-am dorit-o acum 30 de ani, cand am fost pe baricade la Revolutie, in 1989. Am votat pentru oameni care cred in Dumnezeu, cu frica de Dumnezeu, pentru oameni normali, gospodari, pentru oameni care constuiesc, nu pentru oameni care darama si sper ca votul meu sa conteze si sper ca votul tuturor romanilor sa conteze. Sper ca astazi Romania sa dea un semnal foarte clar ca sunt alaturi de oameni si de romani care vor binele Romaniei, nu romani care sa inchine tara strainilor. Nu am ridicat buletinul pentru referendum, un referendum la care nici macar cel care l-a creat nu stia intrebarile, am spus de la inceput lucrul asta. Am votat cu oameni sanatosi, patrioti, care lupta pentru tara lor”, a declarat Codrin Stefanescu, la iesirea de la vot.

La plecare, Codrin Stefanescu a fost huiduit de cativa oameni care i-au reprosat ca minte de 30 de ani, acesta raspunzandu-le sa mearga la vot.

Secretarul general PSD a votat la Sectia nr. 150 din Capitala.

De asemenea, Digi24 informeaza ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, va vota intr-o locatie secreta. El se va prezenta la urne spre seara, pentru a descuraja o participare mare la vot.

PSD a facut public calendarul de vot al liderilor partidului cu mare intarziere, aproape toti fiind programati la urne pe seara, intre orele 18 si 20. Locatia in care isi va exprima votul presedintele PSD, Liviu Dragnea, este tinuta in secret, informeaza Digi24.

Pentru a nu mobiliza electoratul la urne, liderii PSD au decis ca ei sa nu se grabeasca sa mearga la sectiile de votare, luand decizia sa lase pentru orele tarzii ale serii exprimarea dreptului constitutional. Doar Viorica Dancila, care actioneaza in continuare separat de stafful de campanie al PSD, se va prezenta la urne la ora 11.

Liviu Dragnea va vota la ora 19, conform programului facut public de PSD. La alegerile trecute, liderii PSD au votat in prima parte a zilei.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.