Clotilde Armand dă lovitura de grație PSD! Decizia judecătorilor! 1
Justiție Ultima Ora

Clotilde Armand dă lovitura de grație PSD! Decizia judecătorilor!

Tribunalul Bucureşti a respins, joi, cererea depusă de nouă consilieri locali ai PSD privind suspendarea stării de alertă declarată în luna iulie de Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorului 1, pentru a fi rezolvată problema gunoaielor.

Pe 23 iulie, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Sector 1, cu acordul prefectului Capitalei, a adoptat o hotărâre privind declararea stării de alertă în privinţa situaţiei deşeurilor, pentru o perioadă de cel mult 30 de zile.

Ulterior, pe 26 iulie, PSD a anunţat că va ataca în instanţă instituirea stării de alertă în Sectorul 1 al Capitalei, susţinând că decizia nu este întemeiată legal şi reprezintă doar urmarea firească a unei situaţii de criză „declanşată” şi „întreţinută” de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

„Respinge cererea de suspendare. Respinge excepţia lipsei de interes ca neîntemeiată. Respinge excepţia lipsei capacităţii procesuale de folosinţă a pârâtei Primăria Sectorului 1 Bucureşti ca neîntemeiată.

Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtei Primăria Sectorului 1 Bucureşti.

Respinge acţiunea faţă de pârâta Primăria Sectorului 1 Bucureşti ca fiind formulată în contradictoriu cu o persoană fără calitate procesuală pasivă. Respinge cererea de suspendare a executării actului administrativ ca neîntemeiată.

Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a II-a de Contencios Administrativ şi fiscal”, se arată în decizia Tribunalului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.