Clădirea unui centru de plasament din Oradea, distrusă de incendiu; Ce se va întâmpla cu copiii 1
Ultima Ora Social

Clădirea unui centru de plasament din Oradea, distrusă de incendiu; Ce se va întâmpla cu copiii

Clădirea unui centru de plasament din Oradea, distrusă de incendiu; Ce se va întâmpla cu copiii

Clădirea unui centru de plasament pentru copiii cu dizabilități din Oradea a fost distrusă, joi, de un incendiu care a afectat parterul, mansarda și acoperișul și a dus la prăbușirea plafonului din lemn din interior. Nu au fost victime, dar cei mici trebuie să fie mutați într-un alt centru, conform mediafax.ro

Purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roșca, a declarat, joi, MEDIAFAX că incendiul a fost lichidat de pompieri și se cercetează cauzele izbucnirii acestuia.

”Un incendiu a izbucnit la un centru de plasament pentru copii cu dizabilități din Oradea. Focul s-a manifestat violent la nivelul mansardei, acoperișului și la parter, fiind afectată o suprafață de 250 de mp din mansardă, cu flacără deschisă și fum dens. Plafonul din lemn dintre mansardă și parter s-a prăbușit în urma incendiului. Nu au fost persoane rănite, copiii care locuiau aici nu se aflau în clădire în momentul izbucnirii incendiului, erau în microbuzul care îi duceau la școală. Incendiul a fost lichidat și se cercetează cauzele izbucnirii acestuia”, a spus Roșca.

La fața locului au fost mobilizate patru echipaje de pompieri ale ISU Bihor.

Cei 8 copii care locuiau în centru, cu vârste între 7 și 18 ani, urmează să fie mutați într-un alt centru de plasament din Oradea până la reabilitarea clădirii afectate de incendiu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.