Ciprian Tătărușanu a semnat cu Olympique Lyon. Câți ani va sta românul în Franța
Ultima Ora Sport

Ciprian Tătărușanu va pleca de la Nantes la Rennes

Ciprian Tătăruşanu (33 de ani) nu va semna prelungirea contractului cu Nantes, iar francezii de la L’Equipe scriu, vineri, că portarul echipei naţionale va semna cu Rennes.

Ruptura dintre fostul FCSB-ist şi Nantes s-a produs de mai multă vreme, iar destinaţia lui Tătăruşanu a rămas o enigmă. Una elucidată de L’Equipe care notează că goalkeeperul e foarte aproape să ajungă la o înţelegere cu Rennes, locul 11 în Ligue 1, două poziţii mai sus decât actuala echipă a românului.

Deşi despre Tătăruşanu se spunea că are oferte din Serie A, campionat le care l-a părăsit în 2017 după despărţirea de Fiorentina, românul alege să rămână în Ligue 1, iar transferul său nu este singurul pe axa Nantes – Rennes. Tot presa franceză scrie că fundaşul central Mexer, care va rămâne, la fel ca Tătăruşanul, liber de contract în iunie, va face drumul invers în perioada de transferuri din vară.

La Rennes, Tătăruşanu ar urma să devină principala opţiune pentru postul de titular ocupat acum de cehul Tomas Koubek, portar în vârstă de 26 de ani.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.