Cine este tânărul din Prahova care şi-a ucis iubita de 17 ani şi a fugit. E căutat de Poliţie 1
Ultima Ora Justiție Social

Cine este tânărul din Prahova care şi-a ucis iubita de 17 ani şi a fugit. E căutat de Poliţie

Tânărul din Prahova care şi-a ucis iubita de 17 ani este căutat, chiar și în aceste momente, de către oamenii legii. Bărbatul a comis fapta deosebit de gravă și a fugit, la scurt timp, de la locul incidentului.

Poliția efectuează cercetări în seara de sâmbătă, în special în pădurile din apropiere de municipiul Câmpina. Autorul crimei odioase este acuzat că și-a ucis iubita prin mai multe lovituri de topor. Polițiștii încearcă să îl găsească pe făptaș, după ce el a fugit de la locul crimei. Este căutat inclusiv cu ajutorul câinilor special antrenați pentru astfel de situații de urgență.

Crima s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă și din primele informații făcute publice, făptașul ar avea vârsta de 29 de ani. Adolescenta de 17 ani a fost ucisă într-un cartier rău famat din comuna Şotrile. E situată la la granița cu municipiul Câmpina. Cadavrul fetei a fost găsit sâmbătă, în jurul prânzului, în casa iubitului care i-a curmat viața. Este principalul suspect al crimei, notează adevărul.ro.

Cei doi tineri ar fi avut o relație foarte tensionată, din spusele apropiaților fetei. Agresorul căutat acum de Poliție ar mai fi încercat o dată să își omoare oubita, în primăvara acestui an. Pe atunci, el a înjunghiat-o, însă fata a scăpat cu viața.

Când au ajuns la fața locului, medicii de la Serviciul de Ambulanţă Prahova au găsit răni multiple pe corpul adolescentei. Arma crimei a fost un topor, cu care bărbatul i-a tăiat gâtul. Prima tentativă de crimă a acestuia a avut loc în luna mai, din 2019. Bărbatul a fost lăsat însă în libertate de către procurorul care s-a ocupat de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina. Pe numele său a fost emis doar un ordin de restricție, pe care criminalul din Prahova l-a ignorat.

Deși a mai fost înjunghiată de către bărbatul de 29 de ani, fata s-a întors la el. Vineri, însă, pe 27 septembrie, a avut loc un nou episod violent. Agresorul a pus mâna pe un topor și la scurt timp de la crimă a fugit de acasă. Satul în care locuiește acesta este situat într-o zona de munte, împădurită. De aceea, oamenii legii vor avea o misiune destul de dificilă în a-l depista pe criminal. La acțiune participă atât polițiști din Câmpina, cât și din Ploiești, alături de jandarmi.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.