Cine este în alertă de Revelion
Cine este în alertă de Revelion
Ultima Ora Social

Cine este în alertă de Revelion

Cine este în alertă de Revelion

Cine este în alertă de Revelion – Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a anunțat că în perioada Revelionului vor fi activi peste 5.100 de pompieri, iar urgențele sunt acoperite de 254 de echipaje de prim ajutor calificat SMURD, 26 de unităţi de terapie intensivă mobilă şi opt ambulanţe.

Cei 5.100 de pompieri salvatori vor putea să acţioneaze cu 2.900 de mijloace tehnice, iar numărul efectivelor poate fi suplimentat în cazul apariţiei unor situaţii de urgenţă de amploare.  254 de echipaje de prim ajutor calificat SMURD, 26 de unităţi de terapie intensivă mobilă, opt ambulanţe de terapie intensivă mobilă specializate în tratament neonatologic şi 42 de autospeciale pentru transport personal şi victime multiple, precum şi 38 de şenilate sunt disponibile pentru a acoperi orice fel de urgență medical.

Înaintea perioadei sărbătorilor de iarnă, acţiuni inopinate de control privind respectarea măsurilor de protecţie la incendiu, la structuri de primire turistice, de alimentaţie publică, în diverse locuri cu flux mare de persoane au fost effectuate de către inspectorii de prevenire.

Inspectoratele pentru situaţii de urgenţă din ţară şi din Capitală au emis 205 acorduri pentru organizarea jocurilor de artificii cu articole pirotehnice pentru a se asigura că evenimentele cu public numers se vor desfășura în bune condiții.

IGSU a atenționat cetățenii cu privire la utilizarea de materiale pirotehnince atât în spațiul public, precum și cum să procede cu materialele exlozibile sau ușor flamabile.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.