CFR Cluj este campioană României
CFR Cluj și-a aflat adversarii posibili din Liga Campionilor. Ce echipe așteaptă
Ultima Ora Sport

CFR Cluj și-a aflat adversarii posibili din Liga Campionilor. Ce echipe așteaptă

CFR Cluj a aflat numele posibililor adversari din primul al Ligii Campionilor. Misiunea campioanei României se anunţă una extrem de dificilă, întrucât echipele sunt foarte puternice.

Astana (KAZ), Ludogoreţ (BUL), Steaua Roşie Belgrad (SRB), Shkëndija (MKD) şi AIK Stockholm (SWE) sunt formaţiile care pot ieşi calea grupării pregătite de Dan Petrescu. UEFA a anunţat şi datele la care vor avea loc partidele. Astfel, meciul tur se va desfăşura în perioada 9/10 iulie, iar returul este programat o săptămână mai târziu, 16/17 iulie.

Campioana a plecat marţi în cantonamentul din Austria, unde va pregăti startul sezonului şi preliminariile din Champions League. Pe lângă Adam Lang, alţi doi fotbalişti cu care CFR a încheiat sezonul trecut nu mai intră în planurile lui Dan Petrescu. Mijlocaşul Mate Males şi atacantul Cristian Bud nu au făcut deplasarea în Austria, dar situaţiile lor sunt diferite. Jucătorul român de 33 de ani a ajuns la final de contract, un angajament semnat în februarie, în timp ce George Ţucudean încerca să-şi rezolve problemele cu inima, la Viena.

CFR l-a achiziţionat în această vară pe Mario Rondon, de la Gaz Metan, ca variantă de rezervă pentru golgheterul Ţucudean şi Cristi Bud este liber să-şi caute echipă. Atacantul are două oferte din Asia, dar ar putea ajunge la Hermannstadt, club cu care semnase în februarie. Sibienii l-au prezentat atunci pe Bud, ca fiind noua achiziţie, dar CFR la deturnat pe atacant, imediat după prezentarea oficială de la Hermannstadt. Cinci partide a reuşit să bifeze Bud, în play-off şi Cupa României, în ultima perioada a sa la CFR.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.