Cele mai bune păcănele cu pisici 5
Social Ultima Ora

Cele mai bune păcănele cu pisici

A trecut ceva timp de când am recomandat o serie de sloturi pentru jucătorii pasionați de păcănele, așa că în spiritul vremurilor bune, vom încerca să venim din nou spre tine cu o colecție demnă de lăudat.

Recent am sărbătorit onomastica dedicată animalelor, iar dacă ai fost și tu unul dintre cei care a celebrat, pasiunea pentru păcănele se leagă perfect cu lista de sloturi pe care am pregătit-o pentru tine.

Am încercat să găsim ceva ce ți s-ar potrivi excelent și care ar îmbina pasiunea pentru animale cu pofta de câștiguri, așa că astăzi îți prezentăm câteva nume sloturi care sunt mai mult decât reprezentative pentru patrupede. Iată cele mai bune păcănele cu pisici care îți vor face ziua mai bună!

Purrfect Pets

Numele spune totul, iar pisicile chiar sunt animalele perfecte pentru cei care le venerează. Chiar și pe Conti casino 50 rotiri gratuite pot fi oferite într-o zi cu noroc la un slot cu pisici. Pur și simplu este foarte distractiv să te joci la Purrfect Pets dacă ești de părere că pisicile merită atenția ta. Purrfect Pets este un slot foarte animat, cu o grafică ce pare că a fost făcută pentru copii.

Dar pentru că jocurile de noroc sunt interzise copiilor, nu putem să spunem despre acest slot că a fost proiectat pentru a atrage atenția și pentru a scoate în evidență calitățile drăguțe ale pisicilor.

Pe ecranul de joc se pot regăsi atât pisici cât și căței mici și drăguți, simbolurile fiind organizate într-un ecran de joc de 3×5, fiind capabile să dezvolte 25 de linii de plată.

Slotul nu oferă foarte multe linii cât să genereze plăți mici, dar oferă suficient de multe cât să te recompenseze pentru eforturi atunci când trebuie.

Înafară de pisici și căței, pe ecranul de joc vei mai putea vedea și accesorii folosite pentru îngrijirea acestor animale. Zgarde, oase, lese și chiar jucării pentru pisici sunt simboluri pe care le vei mai vedea pe ecranul de joc. Iar câinii și pisicile sunt responsabile pentru pornirea funcțiilor bonus de rotiri gratuite.

Cele mai bune păcănele cu pisici 6

Copy Cat Fortune

Un alt reprezentant puternic al categoriei de jocuri foarte bune unde pisicile sunt responsabile de voie bună este Copy Cat Fortune. Un slot perfect pentru utilizatorii care doresc să profite de amabilitatea pisicilor drăguțe, într-un ecran clasic de 5×3, cu 25 de linii de plată. Responsabili pentru acest joc sunt cei de la RealTime Gaming.

Cu toate aceste, acest slot este mai concentrat spre a fi orientat pe câștiguri deoarece majoritatea jucătorilor care s-au concentrat pe pisici, nu au ținut morțiș să își recupereze și banii. Din fericire, Copy Cat Fortune este un slot în care fiecare dintre cei 5 tamburi se poate converti într-un stack misterios unde va ateriza același simbol.

Mai mult decât atât, atunci când vei lansa funcția specială, vei observa că poți alege dintre mai multe opțiuni, iar cel mai bun bonus pe care îl poți debloca sunt 50 de rotiri gratuite.

Într-un astfel de joc, ce ar putea exista să nu îți placă având în vedere că primești și o doză de drăguțenie, dar îți vei putea satisface și nevoia de câștiguri cât timp te bucuri de tot ce oferă acest slot.

Cele mai bune păcănele cu pisici 7

Kawaii Kitty

Dacă slotul precizat anterior nu a reușit să îți ofere tot ceea ce aveai nevoie din punct de vedere al drăguțeniei pufoase, Kawaii Kitty cu siguranță va putea satisface tot ceea ce ai nevoie din punct de vedere al flocoșeniilor absolute. BetSoft nu este un provider și nici un dezvoltator de sloturi care s-ar potrivi tiparului de creator de animale drăguțe, dar a dovedit în nenumărate rânduri că poate construi sloturi demne de atenția tuturor categoriilor de jucători. Kawaii Kitty este un slot cu un RTP destul de mare și care poate dezvolta 53 de linii de plată de pe ecranul de joc.

Colecția de simboluri pare a fi inspirată din celebrul personaj Hello Kitty. Simbolurile sunt cartonașul de lapte, șoricei, pești, ton și un bol pentru mâncare. Jocul are și un simbol wild sub forma de ghemuri de lână care te vor ajuta să transformi un întreg tambur în wild.

Catsino

Catsino este un slot la fel de bun pe cât este și jocul de cuvinte format pentru a găsi cel mai inventiv nume din industrie. Rival Gaming este dezvoltatorul responsabil pentru succesul acestui slot și este unul dintre jocurile ce aparțin acestui dezvoltator care dezvoltă 50 de linii de plată, are simbolurile organizate într-un sistem de 5×3.

Ansamblul de simboluri cu teancurile de bani, un pahar de martini și pisici drăguțe face ca experiența de joc să fie unică.

Concluzie

Acestea sunt sloturile dedicate celor care iubesc cel mai mult pisicile și animăluțele drăguțe. Când ziua ta are o tentă negativă, folosește unul dintre aceste sloturi pentru a căpăta o stare mai bună.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.