Cel mai căutat MAFIOT din lume a fost prins în România. Este supranumit Contabilul 1
puscarie
Ultima Ora Social

Cel mai căutat MAFIOT din lume a fost prins în România. Este supranumit Contabilul

Cel mai căutat MAFIOT din lume a fost prins în România. Este supranumit Contabilul

Vito Bigione, unul dintre cei mai căutați mafioți din lume a fost prins, joi, la Oradea. Bărbatul este supranumit Contabilul, fiind cel care intermedia legăturile între Cosa Nostra, ‘Ndrangheta și cartelurile columbiene. El apare pe lista celor mai căutați fugari din lume, potrivit libertatea.ro.

„La data de 4 octombrie a.c., polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R., în cooperare cu polițiști din cadrul Poliției Italiene, în baza unui Mandat European de Arestare și a unui ordin european de anchetă, au depistat, în municipiul Oradea, un bărbat, de 66 de ani, din Italia, urmărit internațional.

Bărbatul era condamnat de autoritățile italiene la o pedeapsă de 15 ani de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de trafic internațional de droguri de mare risc.

Pentru depistarea lui, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat la Curtea de Apel Oradea, în vederea luării măsurilor ce se impun.Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor”, transmite Poliția Română.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.