Cazul Caracal. Procurorii DIICOT au chemat la audieri prietenele Luizei 1
Cazul Caracal. Procurorii DIICOT au chemat la audieri prietenele Luizei
Ultima Ora Social

Cazul Caracal. Procurorii DIICOT au chemat la audieri prietenele Luizei

Procurorii DIICOT le-au citat la audieri, miercuri, pe două colege şi bune prietene ale Luizei Melencu. Ele urmează să fie audiate la Craiova, la sediul IPJ Dolj, începând cu ora 11:00, în calitate de martori.

Procurorii DIICOT care instrumentează acest caz vor veni de la Bucureşti pentru a discuta cu cele două fete. Colegele Luizei au fost avertizate că, dacă refuză să se prezinte, vor fi aduse la poliţie cu mandat sau vor fi amendate, conform capital.ro

Bunicul Luizei Melencu susţine că este o bătaie de joc faptul că aceste două fete sunt chemate după atât de mult timp să dea declaraţii. „Ce ar putea spune aceşti copii după 6 luni? Fetele sunt speriate, nu înţeleg de ce sunt chemate, de ce au calitate de martori. Bătaia de joc este mult prea mare. Vor să tragă de dosar, sunt sigur de asta. Interesele sunt prea mari”, susţine bărbatul, potrivit Adevărul. Bunicul Luizei şi mama acesteia spun că vor merge la IPJ Dolj pentru a fi alături de colegele chemate la audieri.

Colegele Luizei au anunţat pe Facebook că vor merge la audierile de la Craiova, dar că nu au încredere în ancheta derulată. „Noi, colegii Luizei, primim citaţie şi, dacă nu ne prezentăm, ne ia cu mandat sau luăm amendă şi cei din familia lui Dincă stau bine mersi. Bravo, Poliţia Română!”, a scris una dintre fete.

Cele două tinere citate de procurorii DIICOT sunt cele care, atunci când Luiza a dispărut, au lipit afişe în Craiova, au dat zeci de telefoane şi au încercat cu disperare să-şi găsească prietena. Tot ele au sesizat în urmă cu aproximativ două luni familia Luizei că cineva a umblat la telefonul colegei lor şi a scos-o din grupul de messenger al clasei. Telefonul nu a fost găsit nici până acum de oamenii legii.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.