Crimele de la Caracal. Continuă perchezițiile la ” Casa Groazei”. Ce caută anchetatorii
Cazul Caracal. Procurorii au decis reconstituirea crimelor lui Dincă
Ultima Ora Social

Cazul Caracal. Procurorii au decis reconstituirea crimelor lui Dincă

 Procurorii vor face, luni și marți, reconstituirea presupuselor crime pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a comis, a anunțat, vineri, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu.

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, a scris, vineri, pe Facebook, faptul că familia nepoatei sale a fost anunțată de procurori că luni și marți se va face, la Caracal, reconstituirea presupuselor crime.

„Familia mea doar ce a fost anunțată de către procurori că luni și marți va avea loc reconstituirea la Caracal a presupuselor crime ale lui Dincă. La doar o zi după ce Alexandra împlinește 16 ani”, scrie Cumpănașu.

Acesta afirmă că nu știe dacă procurorii vor include în reconstituire și experimentul judiciar cerut de familie, respectiv simularea arderii în aceleași condiții, cu aceleași materiale, în același loc, în butoiul unde Gheorghe Dincă a spus că a ars trupurile celor două fete.

Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) sunt cele două fete care au dispărut după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă. Acesta a mărturisit că le-a omorât pe cele două copile, apoi le-a ars trupurile în butoiul din curte.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.