Cazul Caracal explodează. Soția lui Dincă are problema: plângere penală pe numele său 1
Avocatul familiei Luizei, plângere penală pe numele soției lui Dincă. ”S-a întâlnit cu fata”
Ultima Ora Social

Cazul Caracal explodează. Soția lui Dincă are problema: plângere penală pe numele său

Bombă în dosarul Caracal. Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, o bănuiește pe soția lui Gheorghe Dincă de complicitate. Acesta consideră că femeia știe mai multe decât spune, luând în considerare faptul că s-a întors în țară la doar câteva săptămâni de la dispariția Luizei. Astfel că, Tonel Pop, a înaintat o plângere penală pe numele soției criminalului.

„În ce priveşte faptul că soţia lui Gheorghe Dincă s-a aflat în locuinţă o lună după ce Luiza a fost răpită, (…) Noi am făcut plângere şi am cerut anchetatorilor să o audieze pe această doamnă nu în calitate de martor pentru că legea o protejează ca martor. (…) Avem date şi indicii că această doamnă a locuit pe momentul în care din punctul nostru de vedere Luiza era răpită şi era acolo. S-ar suprapune perioadele. De asemenea, din declaraţiile ei, noi bănuim că această doamnă minte (…) începând cu violenţele despre care spune că nu existau nici asupra ei, nici asupra altor persoane, şi multe alte încurcături. Să vedem de ce-i trimitea bani şi alte lucruri care nu concordă cu lucruri din dosar şi nici cu bănuiala noastră. Noi considerpm că această doamnă trebuie anchetată, şi nu luată de martor. Procurorul e cel care dispune. (…) Rămâne de dovedit şi de verificat dacă perioada în care a fost dânsa e la fel cu perioada în care Luiza a fost în imobil. Noi presupunem că au fost mai multe victime între Luiza şi Alexandra”, a declarat avocatul Tonel Pop, apărătorul familiei Luizei Melencu.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii